Vi bär på en längtan  och när den längtan är uppfylld så kommer en annan längtan ett nytt mål…….


Att utforska och lära sig saker men att också stanna upp och att känna tacksamhet och njuta av det man har lärt sig tror jag är viktigt, för kanske är det så att det egentligen inte är målet i sig som är det viktiga utan det är resan till målet. Och just idag när jag vaknar så är min känsla inom mig frihet, jag väljer och bestämmer själv över mitt liv vilket var en del av min resa som jag påbörjade år 2009 när jag gick hem för att vara egen företagare, en resa som tog med mig på det mest oväntade jag någonsin hade kunnat drömma om. Jag bar på en längtan och idag kan jag se att det har varit resan mot målet som varit det viktiga. Kanske har jag redan skrivit om detta innan men det gör inget, för mig handlar det om att jag är stolt över mig själv och jag hade något inom mig som jag hade burit på länge vilket inte bara var från denna tid utan långt, långt tillbaka att då tillåta det att få komma upp till ytan bli sett och omfamnat, älskat för det som hela jag är. Kanske inte så konstigt att känslan inom mig idag då är att jag är FRI och det blev som att det engelska ordet för fredag Friday blev Fri – dag, en dag skulle jag bli fri och den dagen är här.

Att följa hjärtat och göra det man vill, att våga ta steget in i det okända hur skrämmande det än kan verka och det är så det också känns idag för nu finns en annan längtan inom mig som vill få mer uppmärksamhet vilket har gjort att jag har fattat nya beslut som innebär att jag ej kommer att ha kvar min hemsida så detta blir mitt sista blogginlägg för denna gång för jag kan nog inte säga för alltid för det har jag ingen aning om. Därför vill jag dela med mig lite av vad jag kände igår då jag vaknade:

Jag vaknar och känner en smärta ner i min ländrygg något vill få uppmärksamhet , känslan är att smärtan påminner mig om mensvärkar och jag har också känning i halsen precis som jag alltid hade förr när jag hade mens. Varje gång, först kom det onda i halsen, sen magen och sen blodet och menstruationen var i gång. Så när jag promenerade till mitt arbete på morgonen gick mina tankar till att lyssna till sin kropp när vi har menstruation, gör du det? Vilar du om du har kraftiga blödningar och hela kroppen signalerar att den behöver vila. Själv minns jag att när jag i början hade mens kunde jag vara hemma från skolan för jag hade så himla ont i magen och då lade jag en värmedyna som hjälpte till att blodflödet kunde komma i gång, jag hade ofta mycket huvudvärk men det var sällan jag var hemma för jag tog en tablett och körde på för det var så man gjorde. Idag hade jag gjort annorlunda för idag är jag medveten och vet att min kropp signalerade ju på att vila vilket den behövde för man tappar ju en hel del blod. Men hur är det då att vara kvinna – det kan ibland kännas som ett mysterium, det finns så mycket att utforska och lära sig känner jag. Att lyssna, känna och se allt det fantastiska som det är att vara kvinna, att sluta förminska sig, att lita till sin intuition och mycket mer. Med dessa tankar visste jag att när kommer hem från mitt arbete så vill min kropp att jag vilar och mediterar. Så jag tog vit pomander och Lady Nada och jag fick så fina budskap samt en påminnelse från en underbar upplevelse jag hade den 26 augusti 2023 som jag vill dela med mig av till dig som läser mitt blogginlägg idag;


Hon kallar på mig, Kom ut i stugan, tänd ljus plocka fram de ljuvliga essenserna Lady Portia, Pallas Athena och Lady Nada med deras underbara dofter efter det vill hon att jag plockar fram bilden på henne. Ja, hon är verkligen ljuvlig vilken skönhet du är vackra dahlia. Hon ler mot mig minns du säger hon, vadå minns säger jag. Ja, tiden då ni flyttade in här, 2002, minns du vad du tänkte säger hon till mig. Ja, jag minns, jag ville ha mjuka former inte bara raka linjer i trädgården, just det säger hon redan då längtade du efter vackra mjuka feminina, skönhet, att ha det vackert runtomkring dig och för att komma dit behövde du finna den platsen inom dig. Du behövde stanna upp, lyssna, se och känna, finna tillit och framför allt att ha tålamod och nu faller min blick på de ljuvliga essenserna; Lady Portia i guld, Pallas Athena i ljusmagenta och Lady Nada i ljusrosa. Tack för att ni fann mig när jag behövde det som mest, Tack för ert fina samarbete och Tack du vackra ljuvliga underbara omtänksamma dahlia som visar mig vägen till att lyssna till din vackra röst och ta emot budskap från dig idag,


Så från djupet av mitt hjärta vill jag tacka dig som varit en del av min resa, som läst mina blogginlägg och om du bär på en längtan inom dig, vad det än är så ge aldrig upp utan följ din längtan och jag önskar dig lycka till på din resa!  

I Kärlek,
Jeanette 


PS. Jag har kvar Instagram så där kan du följa mig om du vill

Visdom & Intuition


Har du haft mycket huvudvärk, kanske migrän, ont i nacke, spända axlar, ont i magen den senaste tiden? Det kan handla om att kroppen sänder ut signaler på något som vill bli uppmärksammat, något som vill bli läkt. I vårt undermedvetna kan det finnas rädslor och det kan vara minnen från denna tid och minnen från en mycket gammal tid. Inom Aura-Soma finns det fantastiska hjälpmedel som kan hjälpa oss att ta oss igenom utmaningar, att lyfta upp det som finns i vårt undermedvetna till medvetenhet och skapa förändring. Ett exempel kan då vara vid huvudvärk och då finns kungsblå pomander som lindrar smärta och öppnar upp för djup inre frid.

Energi påverkar oss, osynliga trådar som binder oss samman med en hel värld, vi ser dom inte men dom finns där och dom påverkar oss på ett eller annat sätt. Kanske är det inte så konstigt att vi inte alltid förstår vad det är som sker när vi känner ilska, sorg och vi kanske bara vill skrika eller slänga saker för vi vill få ur oss den frustrationen som vi bär inom oss och som inte behöver handla om något vi upplevt i den tid vi lever i nu utan det kan vara gamla liv. Allt finns lagrat i våra celler och ibland vill något komma upp till ytan för att bli läkt. Visst är det intressant, spännande och samtidigt kanske skrämmande men det är väl så livet är eller? 

Vi tar oss igenom utmaningar,  vi utvecklas och vi lär oss. Och kanske upplever du just nu något inom dig, kanske har du mycket huvudvärk, spända axlar, ont i magen? Då kan Aura-Somas kungsblå pomander vara ett fantastiskt hjälpmedel vid migrän och även Lady Portia quintessens som har färgen guld hon hjälper oss att inte vara så hårda mot oss själva och att se vårt inre guld. I magen kan det kännas som eld, smärta som magkatarr kanske är det då rädslor som är igång för din visdom. Med hjälp av pomandrar, quintessenser så kan det lugna och stärka dig samt att de öppnar ditt seende och du finner djup inre frid. 


Vi kan också bära på emotionella problem som gör att djupa rädslor blockerar oss från att inte lita på vår intuition, det är då det uppstår en inre kamp. Vi kan möta den i det yttre och det går inte ihop i vårt inre för vi vågar inte lita till oss själva av olika anledningar. Vi kan då välja att anta utmaningen och möta rädslorna, vi frigör då oss själva, vi läker oss och finner balansen, och det blir samarbete i stället för kamp. Vi får tillgång till inre mystik baserad på inre visdom - upplevd kunskap. Balansolja 32 som du ser på kortet här ovanför handlar bland annat om: Att övervinna de hinder där samarbete är grunden för resolution, snarare än konfrontation. Släpp den inre kampen och en större bild avslöjas. Klarhet kommer i förhållande till den visdom som finns djupt inom dig. Ett meddelande från stjärnorna, Pandoras ask öppnas och du får uppleva all din gudomlighet – din skattkista – ditt inre guld!


Med dessa ord vill jag önska dig en gudomligt magisk dag!

Att känna, 
Kärlek, Värme & Ömhet Varför strävar människan gärna efter mer, varför skall många gånger allting växa och bli så stort, varför är människan aldrig nöjd?

Jag noterar hur jag själv älskar att gå in i små butiker, de ger mig en ombonad känsla mot vad en jättestor butik gör. Så min tanke gick då vidare till vad är det som sker när människan vill att allting skall växa och bli så stort, vad handlar det om? Vad händer under tiden allt detta sker? Min känsla är att många gånger så försvinner känslan i det man gör, det blir inte den kärleksfulla energin längre utan det börjar mer och mer handla om pengar……….vilket många gånger leder till att vi kommer längre och längre ifrån kärnan till det som är grunden till allt KÄRLEK. Varför gör vi det? Ja, det finns säkert flera olika anledningar men min upplevelse är att det handlar om att vi går in i rädslan och tror att vi behöver en massa saker för att överleva. Kanske går det ett tag tills kroppen börjar signalera, det kan då var dags att stanna upp, STOPP säger kanske hela kroppen, Min kropp sa det till mig för jag hade gått in i en rädsla som handlade om att jag trodde att jag var ensam, övergiven och kraftlös vilket var en illusion för Kärleken har alltid varit närvarande i mitt liv men det var bara det att jag inte kände den för jag trodde inte jag var värd den, så det var nog inte så konstigt att min själ började kalla med orden; Se mig, Hör mig, Jag finns,


Så när jag idag söndag den 9 juni 2024 sitter här med mycket känslor i gång inom mig, känslor som handlar om värme och omtanke Kärlek som berör, Kärlek som väcker liv så känner jag inom hela mitt väsen hur Kärleken är medicinen till så mycket – Kärleken öppnade dörren till det som jag själv trodde var omöjligt, idag vet jag att allt är möjligt för hur mycket vi än söker i det yttre, hur mycket vi än vill få uppmärksamhet och bekräftelse från vår omgivning så kan vi aldrig få den bekräftelsen vi söker för den finns inom oss för det handlar om att börja älska sig själv, ge sig själv värme och ömhet framförallt till de delarna av oss själva som vi inte vill se för de behöver det som mest, de är också en del av oss. Men hur gör man då om man vill ha en förändring och inte vet hur man skall göra? Jag kan endast utgå från det som hjälpt mig och det är bland annat en helt fantastisk balansolja inom Aura-Soma, flaska nummer 11 som hjälper oss att ge oss själva värme och ömhet, förlösa tårar och sorg, den öppnar dörren in till de djupaste delarna av oss själva så vi får tillgång till det vi behöver läka med Kärlek, Kärlek, Kärlek. Du kan också använda en helt fantastik quintessens med mästaren Lady Nada som hjälper oss med att ta oss igenom utmaningar och hela karmiska sår. Hon hjälper oss att lyssna och ta emot kärlek vilket många gånger kan vara en av våra utmaningar för vi tror kanske inte att vi är värda kärlek utan dömer oss själva och när det handlar om att döma sig själv så finns det en annan quintessens med mästaren Lady Portia som hjälper oss att sluta vara så kritiska mot oss själva. Om du har funderingar och skulle vilja fråga något om det jag skrivit om så får du gärna höra av dig. 


Jag önskar dig allt gott på din resa tillbaka till dig själv,

I Kärlek, Jeanette

Mors Dag
&
Livmodern


Liv som ger kraft & Kraft som ger liv, genom vår Livmoder kan vi finna vägen tillbaka till oss själva och hela universum


Blodet som renar, kraften som kommer djupt inifrån oss kvinnor är så kraftfull och mäktig men vad händer om vi är rädda för vår egen kraft? Ja, vi kan få flera olika blockeringar i våra kroppar, utebliven mens, huvudvärk, sorg samt att det kan finnas flera andra anledningar och en av dem är att vi bär inte bara vår egen historia utan även generationer bakåt och detta fick jag erfara när jag fick mitt första barn för det var då allt började, Det var som att hela mitt arv bara väntat, de knackade på en dörr som jag inte hade en aning om fanns och det var starten på Min helande resa med att återknyta kontakten med det feminina, det som varit avskuret, separerat skulle nu repareras och bli helt. Och just idag den 26 maj 2024 känns Mors Dag extra viktig för den har så mycket att säga i alla fall för mig, Den rosa helande energin som handlar om den villkorslösa kärleken, medkänsla, tillit, trygghet, att lita till sin intuition, att lyssna, att ge och ta emot kärlek, att acceptera och älska sig själv för den man är,


Efter att jag fått mitt första barn startade en inre stress som jag aldrig tidigare känt vilken var starten på att jag behövde dra ner på tempot Jag behövde ladda batterierna och ge mig själv näring – hela tiden inte bara när bägaren rann över och jag kände mig ur balans för det fanns egentligen inget viktigare än att ta hand om min kropp, att lyssna, se och lära känna den för att kunna återknyta kontakten med mig själv, mitt arv - mina rötter, att sluta döma mig själv och öppna mig för medkänsla till mig själv.


Hur är det för dig, kan du känna igen dig i det jag skriver? Om du vill får du gärna skriva och dela med dig,


Med dessa ord vill jag önska dig allt gott på din väg och en fortsatt fin Mors Dag.

Vad betyder Du för dig?

Själens röst kan börja som en viskning,

Själens röst kan börja med en förkylning,

Själens röst kan börja med……..


Tisdag 14 maj 2024

Jag vaknar av att jag hör göken (sovrumsfönstret är öppet) Yes, hon/han är tillbaka och jag känner hur glad blir, för det är något speciellt att höra göken som varje år återvänder vid just denna tid.. Jag ger mig själv ett leende och studsar nästan upp ur sängen, en ny dag är här! Ute skiner solen,  jag öppnar upp våra altandörrar för att få in den härliga morgonluften sedan faller min blick på de underbara små underverken, pomandrarna och quintessenserna och idag är det turkos och gult som fångar min blick, det sjunger i mitt hjärta. Dessa underbara små underverk som gör så stora underverk de kommer med budskap varje dag och de är nästan som mina barn för mina barn Är underverk, de är KÄRLEK & GLÄDJE, Vilken känsla det var när de kom in i mitt liv, det är verkligen underverk, tänk att jag burit dem inom mig, känt varje rörelse, det är verkligen magiskt och det är ett under när dom små liven sätter i gång med värkar eller på något annat sätt signalerar och talar om när det är dags att födas fram till denna värld. Ja, livet är fantastiskt och det handlar så mycket om hur vi väljer att se på det och vilka tankar är det som vi låter styra för vi har alla våra egna möjligheter till att skapa våra liv till hur vi vill ha det.


Förändringens vindar blåser kraftigt med allt som pågår i världen, Hur påverkas du, Hur mår du? Vad sker inom dig, vilka känslor, tankar är i gång, var lägger du fokus? Får din kropp och dina tankar vila eller känner du dig stressad, förvirrad eller mår du kanske dåligt? Det kan vara en signal på att din själ kallar på din uppmärksamhet, kanske behöver du släppa taget om tankar och låta din själ vägleda dig, gå på din känsla för vad säger din känsla inom dig, litar du till din intuition eller lyssnar du bara på andra och lägger fokus utanför dig? Att vända blicken och rikta fokus på dig själv kan vara bland dom största utmaningarna som finns framför allt för dig som kanske vill vara andra till lags, det är då som man lätt glömmer bort sig själv. Kanske handlar det då om att sätta gränser, för vem betyder egentligen mest i ditt liv, är det du eller andra? Fundera och känn efter, du behöver ej berätta för någon om ditt svar utan det viktigaste är Vad betyder Du för dig? 


 Kanske är du som många andra och vänder dig till läkaren för hjälp, vilket inte är så konstigt men läkaren har inte alla svar och beroende på vad det är som pågår inom dig så kan det återigen vara så att det är din själ som kallar på uppmärksamhet. Då är Aura-Soma och dess helande energier är ett fantastiskt verktyg som kan hjälpa dig att släppa taget om tankar och gå på din känsla, det är Du som väljer den färg som du dras till och den har ett budskap , Ditt val av färger är en reflektion av din inre essens, De speglar dels dina själsegenskaper och dels dina behov, Så vad behöver du just nu i denna förändringens tid? 


Med dessa ord vill jag önska dig allt gott på din väg och en magisk tisdag!

Valborg & Hjärtats önskningar


I våra hjärtan bor Kärlekens kraft, att följa hjärtat är att följa kärlekens kraft, den ger oss vingar & tar oss dit vi vill


Det är tisdag den 30 april 2024, Valborgsmässoafton vilket får mig att tänka på just ordet Valborg och våra hjärtan. För om vi delar upp ordet i två så blir det Val & Borg och för mig innebär just Val att lyssna till hjärtats röst att följa sin känsla vilket är själens röst och Kärlekens kraft!


Ordet Borg får mig att tänka på hur det kan finnas en borg runt våra hjärtan för att vi har behövt skydda oss till exempel från att bli sårade men det kan också handla om en borg som byggts upp av rädslor för dessa brukar dyka upp när vi lyssnar till hjärtat. Och rädslan är en annan kraft som kan ta väldigt mycket energi den rösten kan till exempel säga att det klarar inte du, du har inte kunskapen, du har inga pengar, vad skall andra säga, andra kan bättre, du kan bli sårad, du kommer inte att orka och så vidare så om man lyssnar till den rösten då blir livet väldigt begränsat och man låter rädslan styra sitt liv, Men om man vill så får man göra ett val och det är att ta kommandot över rädslan, gå emot rösten och nu tänker kanske du; att det är lätt för dig att säga, här finns då också en röst som vill hindra dig och det är ditt val, för jag säger inte att det är lätt men det går.

Med dessa ord vill jag önska dig en magisk Valborg och de Val som du gör i ditt liv! 

Rättvisa & JämställdhetVad händer inom dig när du lägger dina händer på din mage, Hur är din andning, kan du känna att magen rör sig in och ut när du andas? Känner du något annat, får du kanske till dig bilder, kanske börjar dina celler att informera dig om händelser i ditt liv och även dina mor-farmödrar och dina mor-farfäders liv och kanske ännu längre tillbaka i tiden, för vad bär du med dig inom dig?

 

Trycker vi undan sorg och smärta för att orka gå vidare i livet, är det rätt eller fel


Vilka tankar och känslor ärver vi,


Vi bär alla på vår historia och var och en bestämmer om den vill skapa förändring genom att lyfta fram det i ljuset och läka det

 

Att möta mörkret, det tunga, negativa som håller oss tillbaka från att Leva och vara dom vi kom hit för att vara. Kanske är det så att vi behöver möta det jobbiga för att skapa den förändring vi vill ha. Vi kan behöva bli medvetna om de nedärvda tankarna och känslorna vi bär på för att själva göra våra val om vi vill ha kvar dem eller släppa taget om dem.

Vi kan aldrig förändra en historia men vi kan lära oss av den!

Tänk vad okunskap kan göra med människor och hur påverkas vi av varandra. Vågar vi välja något annat än vad andra gör, vågar vi stå ensamma i det vi själva tror på, vågar vi ens säga något i denna tid som vi lever i nu 2024 utan att bli straffade, hängda, brända på bål, Har världen förändrats, Vad är annorlunda nu från förr? Är det så att det bara uttrycker sig på ett annat sätt?


Vad är det vi bär med oss, Vad är rättvisa och vad är jämställt? Ja, det kan man undra men jag tror att det börjar inom oss, för hur är balansen inom oss själva, är det samarbete? Vi bär alla allt inom oss men om vi har en dömande sida inom oss så är det egot som dömer, egot kan göra så att vi förminskar oss själva och vi upplever inte att vi får stöd. Men vad är det för stöd vi vill ha? Själv ville jag ha mannens stöd, jag tyckte inte att han förstod vilket var en direkt spegling till mig själv och mitt inre.

Skönhet & Styrka

Får vi kvinnor vara skönhet eller är det så att om kvinnan är för vacker och dessutom stark och trygg i sig själv, behövs mannen då? Detta kan vara något som pågår i vårt undermedvetna och det kan vara något mycket gammalt, dessutom ligger det på ett arketypiskt plan, ego och konkurrens. Jag har inte alla svar, Jag har inte lösningen på allt , tänk att jag under många, många år trodde att jag skulle ha lösningen på allt. Varför trodde jag det, ja, det kan man ju undra men det fanns ett ego inom mig som dömde och förminskade mig själv och jag hade ju så mycket jag behövde ”jobba” med i mig själv vilket till viss del gjorde att jag till slut glömde bort att Leva mig själv. Hur är det för dig, känner du att du skall ha lösningen allt?


Vad är det som vi är rädda för?

Är det så att rädslan handlar om att se vårt eget värde?

Präglingar kan sitta fast hårt och vi är väldigt många människor som bär på trauman som ligger på ett undermedvetet plan och vi kan alla bära på negativa mönster som vi utagerar i våra olika relationer men när och framför allt om vi vill se dessa mönster så kan stora förändringar ske. Inom Aura-Soma finns det flera olika flaskor som har hjälpt mig och kan hjälpa dig som vill skapa förändring, den senaste pomandern som kommit är den rosenrosa pomandern som hjälper oss att öppna upp för självkärlek på en mycket djup nivå. Den inspirerar oss att hela oss själva genom att älska oss själva villkorslöst, det finns inga begränsningar. Och det är när vi helar våra trauman som bryter våra mönster, vi läker det som vi ärvt, vi helar också världen för det blir som ringar på vattnet, kärleken sprider sig och läker det som vill bli läkt. Kanske var det just därför som vi, du och jag valde att leva här just nu på 2000-talet så att vi tillsammans kan skapa förändring! 

Att vara ödmjuk mot sig själv & andra


Wow, vilken vecka det varit, det är söndag den 17 mars 2024 och jag sitter här och reflekterar över denna vecka som för mig har varit väldigt känslosam, jag har upplevt så många olika energier. Några dagar var jag extremt trött, en dag kände jag jättemycket sorg och en trötthet som ville få mig att gråta, min kropp orkade inte det var som om det var massa gammalt som kom i kapp som jag flytt från. En dag hade jag känslor inom mig som låg och vibrerade så när en kollega spelade en fin låt på jobbet då kom nästan tårarna hjärtat öppnades ännu mer så när jag kom hem den dagen så bara flödade tårarna, jag grät och grät utan att veta varför för jag var inte ledsen men det var så mycket känslor och det kändes så fint. Avslutningen på det hela var nog i fredags när jag mådde jättekonstigt på jobbet, kände mig som i ett vakuum jag var här men ändå inte. Det var en annorlunda känsla och ändå inte för den påminde mig om i höstas när jag var sjuk och var hemma i nästan 5 veckor och när jag då kom tillbaka till jobbet så hängde inte min hjärna riktigt med.


Allt detta tar mig vidare till det som jag känner att det handlat om: Att Lyssna, Känna och Se sig själv - Den feminina mjuka energin, omhändertagandet, medkänslan och förståelsen, att vara ödmjuk och ta hand om sin kropp. För vilka signaler sänder den ut, När lyssnar vi och känner efter. Vad behöver kroppen, Vad beror trötthet på, har vi arbetat för mycket eller har vi en hjärna som går på högtryck och gör oss trött?  Äter vi fel mat som gör att vi blir trötta, dricker vi för lite, sover vi för lite, ja det finns många olika anledningar. Men det viktigaste av allt är att stanna upp och känna efter, att lyssna till sin kropp. Vi kan inte jämföra oss med andra för vi är olika och det kanske är precis det som det handlar om att acceptera sig själv och det man själv mår bra av. Vad tror du?

Vad händer inom dig om du är trött eller har så ont så att du nästan gråter och kroppen signalerar, Vila ta hand om dig. Gör du det eller kör du på trots att du mest av allt bara vill vara. Vad är det som hindrar dig?


Jag tror att det kan finnas många olika anledningar och vi bär på präglingar, mönster som kan vara en av anledningarna eller så kan det bero på hur samhället ser ut idag det som vill få oss att tro att vi behöver jobba mycket för att köpa saker. Men behöver vi det? och vad är det vi behöver egentligen? Det är här jag tror att det uppstår en splittring inom oss för om vi aldrig lyssnar till oss själva och vad kroppen signalerar så kommer vi längre och längre ifrån oss själva, det uppstår en splittring mellan det manliga och kvinnliga inom oss. Och allt vi längtar efter är kanske samarbete, vänlighet, att bli sedda och lyssnade på. Kanske söker vi då efter uppmärksamhet och bekräftelse i det yttre men egentligen finns det inom oss.

För mig är rosen en symbol för det mjuka feminina och den rosa färgens helande energi som finns i Aura-Somas produkter, vilka kommer från naturen och kan hjälpa oss att återknyta kontakten med oss själva, Moder Jord & Hela universum.


Så om du känner längtan efter att börja lyssna till dig själv är balansolja nummer 11 inom Aura-Soma en bra början, den är en öppning till något nytt, att ge dig klarhet, förlösa tårar och sorg och om du känner dig arg så hjälper den dig att mildra aggressioner, den hjälper dig att se ljuset i dig själv, att lyfta upp det som ligger i det undermedvetna till medvetenhet och det är först då du kan skapa förändring. Så ge aldrig upp utan ge dig själv tid, det som kan behövas är tålamod och kanske är det precis det som det handlar om för kanske är du en person där allt skall ske snabbt helst skulle det vara klart igår, då kan det vara den största utmaningen men när du tar dig igenom den så kommer gåvorna till dig. 

När vi är ödmjuka mot oss själva så är vi det mot andra, vi har förståelse och medkänsla, Hjärtats Empati

Jag önskar dig allt gott och lycka till på Din väg,

I Kärlek,
Jeanette

Minnen


Idag är det onsdag den 28 februari 2024 och mina tankar går till Minnen och hur våra minnen kan ta oss tillbaka till platser så att vi om och om igen kan känna känslan av hur det var på en plats. Speciellt om det är positiva minnen så drömmer vi nog oss gärna tillbaka men om det är negativa minnen från något som varit jobbigt vill vi gärna inte återvända. Varför är det så, ja, det beror säkert på att man inte vill uppleva det jobbiga som man varit med om. Men dessa minnen kan då begränsa oss från att leva det liv vi vill, på grund av att vi kanske inte vågar öppna hjärta helt och fullt.

Kortet här ovan med en grön dörr är från min resa till Mallorca i höstas och den fick mig att tänka på hjärtchakrat och känslor, att uttrycka sina känslor, att våga möta sina känslor. Att möta allt det som kanske ligger undanstoppat det som man kanske flytt från, det som varit jobbigt. Kanske finns det mycket i hjärtat som kan behöva healing och kanske behöver vi inte alltid veta vad det handlar om utan bara helt enkelt ge sig själv kärlek. Och healing kan ske precis när som, jag var med om det idag. Genom att börja skriva detta blogginlägg om minnen så körde det i gång något i mig och jag som skulle till tandläkaren fick göra en paus i mitt skrivande.


Tandläkaren är en plats för mig som väcker upp gamla minnen så när jag för ca tre veckor sedan biter av en tand kände jag i hela mig att nej, jag vill inte till tandläkaren, tanden kändes rätt ok och den gjorde inte ont så jag ringde inte, behöver inte laga det nu tänkte jag. Men sedan biter jag av en till och den kändes så snacka om att mina tänder ville få uppmärksamhet och gammalt skulle släppa. Jag bokade tid och när jag idag skulle dit så bad jag Lady Nada om hjälp så att jag skulle kunna slappna av och jag mötte så himla trevlig och ödmjuk tandsköterska och tandläkare som tog hand om mig. 

På vägen hem stannade jag till i en butik och när jag kommer in där spelas det musik och bara genom att höra rösten på Harry Styles som dom spelade så satte det i gång mitt hjärta och minnen från konserten jag var på i Danmark för snart 1 år. Jag kände i hela min kropp att nu kommer det snart tårar, jag behöver lyssna på den låten med lurar i mina öron. Så jag åker hem sätter mig i min fåtölj, letar upp låten Sign of the times och det dröjer inte länge så kommer mina tårar, jag ser färgerna violett och grönt och det sker så mycket healing i mitt hjärta. Jag är så tacksam över denna oväntade upplevelse idag som fyller mig med energi och nu till det som jag längtat efter att göra idag, städa och göra fint i vårt hus.

Jag går min väg,
Går du din väg?


Idag är det måndag den 26 februari 2024 och mina tankar går till hur vi väljer vår egen väg och att vi inte är ensamma trots att den känslan kan finnas och vågar man då följa sitt hjärta. Vågar man välja en annan väg än den som familjen, kompisar och så vidare gör. Kanske innebär det att man behöver bryta upp från gammalt men behöver det innebära att det är något fel? Nej, inte som jag ser det utan det handlar ju bara om att följa det som känns rätt för en själv. Och det är då det krävs mod, att våga oavsett vad som sker och det är också då som det kan uppstå en inre kamp, skall man behöva välja sida……..av egen erfarenhet brottades jag med detta under många år. Jag tyckte att det var jättejobbigt men såg heller inget annat alternativ, jag behövde bryta mig loss från negativa familjemönster för annars hade jag gått sönder inombords. Det var här det fanns en känsla av att vara ensam men under resan gång har jag känt att jag aldrig är ensam…….

Tänk att jag idag sitter här och känner hur mycket stöd, vägledning jag får av den osynliga världen. Mina tankar går då till en natt för många år sedan, tror att det var 2004 då jag vaknar av en röst som säger; Det är dags att vakna nu, Jeanette! Jag fattade ingenting, trodde jag drömde men rösten fortsatte och då lyssnade jag, rösten sa; Gå och hämta boken som står i bokhyllan, vilken bok tänkte jag men blev vägledd och det var boken VI ÄR INTE ENSAMMA En samling berättelser om våra osynliga hjälpare av Margit Sandemo. Det har tagit sin tid för mig, för den världen både skrämde och lockade mig. Idag hjälper den mig så jag vet att jag aldrig är ensam!

Ja, livet är både spännande och utmanande och Allt börjar med oss själva, vi kan inte bara förändra i det yttre utan det börjar inom oss, Vi är skaparna i våra egna liv & Vi kan vända livets motgångar till utveckling och växa som människor, välja mod i stället för rädsla, finna harmoni och leva ett liv utifrån kärlek!

Livskraft


Vad ger dig kraft? 
Var är din källa där du hämtar din näring som fyller dig med glädje i livet?
Vad inspirerar dig?
Låter du din inre sol lysa upp din väg och inspirera dig eller låter du andra i din omgivning styra dig så att du blir tömd på energi?
Är du en person som känner dig fylld med energi och får till dig saker du vill göra men sen blir det stopp och du kommer ingenstans för helt plötsligt blir du jättetrött och orkar inget och du fattar ingenting, du som var så fylld med energi och hade inspiration. Vad är det då som sker?

Svaret på dessa frågor har du själv men ibland kan man behöva få lite verktyg och kanske känna igen sig i någon annan som upplever samma. Så är det för mig, och när jag idag torsdag den 22 februari 2024 vaknar av klockan som ringer och ”talar” om att det är dags att gå upp så kände jag mig såååå trött. Hur skall jag orka tänker jag, då får jag till mig ordet LIVSKRAFT och vad vill jag göra idag på min lediga dag, skriva får jag till mig och att skriva just om Livskraft känns extra bra idag då balansolja nummer 5 i Aura-Soma för mig är Glädje, Kraft & Mod och den flaskan är gul/röd vilken skakad blir orange och just ordet Livskraft har färgen orange för mig, Liv som ger kraft & Kraft som ger liv som tar oss till dom vi är!

 

Att ta oss tillbaka till källan som finns inom var och en av oss, att se vårt ljus och låta det inspirera oss och att vara den ljusvarelse som vi kom hit till jorden för att vara, fick mig att tänka på Simba i Lejonkungen som efter sin pappas, Lejonkungens död rymmer från Lejonriket. Han är rädd och skuldmedveten eftersom han blivit lurad till att tro att det var han som dödade sin pappa. Senare kommer hans pappa till honom, han visar sig för honom på himlen och säger: Simba, Glöm inte vem du är!

Och vart vill jag komma med detta? Jo, om vi flyr från något så är det så lätt att vi glömmer bort vem vi är, vi glömmer våra rötter. Vi behöver återvända för att möta det som skett och läka sår från det förgångna och i detta liv, vi kan behöva hela tidslinjen och det kan den orange balansoljan inom Aura-Soma hjälpa oss med. Att lyfta upp det som finns i det undermedvetna till medvetenhet vilket gör att det är först då vi kan skapa förändring och bryta mönster, präglingar som vi bär på vilket hjälper oss att komma till den som var och en av oss är. Och vi har alla en historia, ett arv men vi behöver inte bära eller ta ansvar för någon annan och för att bryta det behöver vi bli medvetna om vad det är som vi bär på och klippa banden. Förutom det så kan det vara så att vi bär på rädslor för att se vårt eget ljus och det kan balansolja nummer 5 som är gul/röd hjälpa oss med så att vi kommer i balans och kan stå i vår egen kraft.


Livskraft – känn rörelsen inom dig och låt den flöda så att den ger dig energi och tar dig dit du vill,


Med dessa ord vill jag önska dig en fortsatt fin dag och allt gott på Din väg,

I kärlek,
Jeanette


Din väg, Din sanning!


Att finna balansen i ditt hjärta, att våga fatta egna beslut och stå upp för det som är din sanning!

Det är söndag den 11 februari och jag vaknar med ett höger öga som skaver, rinner och en vibrerande höger axel, Vad är i gång tänker jag, vad vill detta säga mig? Ganska snabbt kommer ett svar, Att vara sann mot sig själv!

Att våga fatta egna beslut, att stå upp för det beslutet man tagit och ta ansvar för det. Ibland kan ett beslut handla om något som bara du själv är iblandad i och ibland är det ett beslut i större sammanhang där andra är inblandade och då kanske det känns jobbigt för du får ta ditt ansvar och stå upp för det som sker.


Varför är det då så att människan gärna vill skylla ifrån sig och inte stå upp för det som man gjort?


Ja, det kan nog finnas många olika anledningar, kanske är man rädd för att få höra att man gjort fel, men vad är rätt och vad är fel, vem vet vad som är bäst, vem fattar dom ”rätta” besluten? Och vad är viktigt?


Vem fattar beslut och bestämmer i ditt liv, är det du själv eller andra?

Vad är viktigt för dig, är du med och fattar beslut i större sammanhang, vågar du säga vad du tycker?

Lyssnar du på andra eller är du den som vet bäst i de beslut som skall fattas?

Skyller du på andra om beslutet skulle visa sig kanske inte bli så bra eller står du upp för de beslut du tagit?


Det här är något som vi alla möter i livet och ibland känns det enkelt och ibland är det jättejobbigt att fatta beslut. Själv har jag blivit medveten om varför jag inte sa vad jag tyckte och tog egna beslut framför allt på arbeten och det handlade bland annat om att jag var rädd för att göra fel och jag var inte helt trygg i mig själv, det fanns mycket som jag behövde läka inom mig. 
Kanske bär du också på något inom dig som du vill få hjälp med. Inom Aura-Soma finns en quintessens med mästaren Hilaron och han hjälper oss att finna nya vägar, vara sanna mot oss själva och stå upp för vem vi är. Vi får förmåga att läka hjärtats djupaste sår. Hjärtat renas och själen uttrycker sanning.

Kortet här ovan är ett tarokort på mästaren Hilarion inom Aura-Soma och texten till det är: The Way, the Truth and the Life


Så med detta blogginlägg vill jag önska dig allt gott på din sanna väg!

Happiness & Hjärtats Empati


En ny dag är här, tisdag den 6 februari och när jag sitter och dricker mitt morgonkaffe i min vackra olivgröna mugg med texten Happiness går mina tankar vidare till just Lycka. Kan vi känna lycka trots all smärta som finns i världen? Vad känner du? Och har du förståelse när någon annan mår dåligt? Gläds du med någon annan som är lycklig eller är du avundsjuk?


Vad innebär Lycka, är det något som bara finns utanför oss eller är det så att lyckan egentligen finns inom var och en av oss?

Är du lycklig & Vad är det som gör att du är lycklig? Om du inte är lycklig vad är det som hindrar dig från att vara lycklig? Ja, det finns säkert många olika förklaringar och vi bär alla på olika händelser i våra liv och jag kan bara utgå ifrån mina egna erfarenheter och det som bland annat har hjälpt mig att komma i balans och finna lyckan är den olivgröna färgens helande energier som finns inom Aura-Soma.


Att våga bjuda in lyckan i våra liv, jag skriver våga för det kan krävas en hel del mod att göra det. Speciellt om det finns andra i vår omgivning som mår dåligt. Men om vi inte bjuder in det som fyller oss själva med glädje och gör det som får oss att känna lycka så kommer man själv också att må dåligt och det kan ge uttryck som bitterhet, avundsjuka, ilska, trötthet och under ytan finns en sorg för att man inte lyssnar till själens röst.


Så du som längtar efter lycka Ta steget, bjud in alla delar av dig själv framför allt de delar du lägger utanför dig själv på andra, det är nog dessa delar som längtar mest efter din uppmärksamhet. Bjud in dom välkomna dom i kärlek låt alla delar av dig själv vara med i ditt hjärta!

Jag önskar dig allt gott på din väg,

I kärlek,
Jeanette

Kan livet vara enkelt?


Idag är det onsdag den 31 januari och en underbar känsla infinner sig när jag promenerar hem från mitt arbete det är nästan så att jag får nypa mig i armen för drömmer jag eller…. Nej, det är verklighet!

Varför krångla till något som kan vara enkelt, ja det kan man ju kanske undra över varför man gör det. Hur är det för dig? 

Själv har jag krånglat till många saker genom åren och det var mina tankar som skapade hinder och varför gjorde dom det kan man ju också fundera över, eller nej det behöver jag inte längre. Utan det viktigaste är jag kunde bryta dom, jag kunde skapa förändring. Därför känns det extra gott idag när denna underbara känsla infinner sig om att livet kan vara enkelt, jag behöver ej längre krångla till det.


Genom att bli medveten och ta kommandot över våra tankar så kan vi skapa förändring!


Vissa tankar går lätt att bryta medans vissa får man gå emot många, många gånger innan det släpper. Men ge aldrig upp, om du har en röst som vill hindra dig från något du vill. Prata med rösten, tala om för den att du har bestämt dig, säg det högt och markera genom att med bestämda steg gå flera steg framåt. Ju mer du går emot den negativa rösten ju mer kommer den att släppa taget tills den försvinner helt, Du har då tagit kommandot, Du bestämmer!

Ibland bär vi på drömmar och vi har mål men något hindrar oss från att komma dit,
Vi kan behöva släppa taget om gammalt vilket öppnar upp för nya möjligheter som leder oss till våra drömmar och våra mål


Något har fångat din uppmärksamhet, Vad var det som gjorde att du drogs till detta kort?  Vad var det som din blick föll på först?


Idag är det onsdag den 29 november 2023 och mina tankar går till att vara medveten om de små vardagliga händelserna i våra liv för det är dom som tar oss vidare till att se magin i vardagen. När vi kan släppa taget om hur saker och ting skall vara och i stället se dem för vad dom är så blir allt vackert på sitt eget speciella vis.


Kan du se flygplanet i kortet och vilka tankar eller känslor får du när du tänker på flygplan?

Vill du kanske ge dig ut på en resa, vart vill du resa och vill du resa med någon eller vill du resa själv?

Vill du ha med dig bagage eller vill du resa bara som du är?

Vill du flyga ut i världen mot något nytt och okänt?

Kanske har du en dröm om att resa men drömmen stannar vid en tanke och känsla för något hindrar dig så det förblir bara en dröm som du aldrig uppfyller, Vad håller dig tillbaka? Vad är det som hindrar dig från att gå till handling och verkligen göra det?


Eller har du en annan dröm eller står du inför något beslut du skall ta och du har svårt att bestämma dig, kanske känner du dig förvirrad som att något drar i dig du blir splittrad och du kommer längre och längre från dig själv och det du vill. Det du kan göra då är att blunda, lägga en hand på ditt hjärta och en hand på din mage och andas in och ut, se dig själv som ett träd och hur det växer ut rötter under dina fötter de växer ner i jorden och hjälper dig att vara förankrad i jorden. Fokusera nu på ditt mål, håll din vision på det som du vill, det som du har bestämt dig för, Du kan behöva göra detta om och om igen, Ge dig själv tid, ha tålamod och framför allt Tro på din dröm, ditt mål så kommer det att uppenbara sig, Jag önskar dig allt gott och lycka till på Din resa!

Oförklariga smärtor som ger djupa insikter nästan  som att gå in i en grotta för att sedan komma ut och möta ljuset,
vilket leder till en Omstart 


Jag är omgiven av kärlek, Jag är trygg, Jag är hållen, dessa ord kom till mig idag tisdag den 21 november när jag åt frukost. Och det är så jag har känt under de senaste fem veckorna då jag upplevt oförklariga smärtor och en temp som gått upp o ner. Och jag är uppväxt med att om man har feber så är det något som är fel, men med allt jag mött under de senaste veckorna så har min känsla varit att ibland signalerar kroppen med att ge feber och smärta för att vi skall stanna upp,  lyssna och kanske behöver kropp och själ en återhämtning. Men det dök upp tankar som, Du inbillar dig nog, du kan gå och jobba det är nog inte så farligt,  Det blev då som två röster inom mig som nästan brottades tills jag insåg, vad är det jag håller på med, HELA kroppen signalerade verkligen att vila, ta hand om dig. Samtidigt någonstans inom mig fanns en röst som sa, du skall nog ändå uppsöka läkare för man vet ju aldrig……så det har jag gjort, tagit massa prover och alla prover var bra, vilket kändes bra. Men de oförklariga smärtorna och tempen som gick upp och ner fortsatte.


Det har varit smärtor som gjort att jag varit uppe på nätterna och en natt hade jag ”födslovärkar” så nog var det så att något nytt skulle födas fram. Kanske är det precis som det jag skrev om den 15 oktober när våra dahlior kallade på uppmärksamhet ”Kom, klipp ner det vissna och plocka upp oss” att ta hand om dem så att jag kan plantera ut dem till våren igen. Ja, jag hade gammalt att ta mig igenom och ibland signalerar kroppen tror jag på det sätt som min gjorde. Det har nästan varit som att gå in i en mörk grotta och möta mig själv för att bli upplyst.


Det jag har fått till mig har handlat om vila, återhämtning, att acceptera det som sker, läka gammalt genom att ge massor av kärlek. En natt var det som att jag vaggade och bar mig själv i min famn och sa, det är ingen fara, du är trygg, precis som när mina barn när de var små och jag gick och bar dem i min famn för att de inte kunde sova, men nu var det mig själv jag höll och det kändes helt naturligt. Jag tror att vi alla kan finna den där tryggheten och ge oss själva den kärleken vi behöver som kanske ingen annan kan ge för det är vårt eget inre som vill få uppmärksamhet.


När saker går bra så tror vi att allt är som det skall men när det inte fungerar så tror vi att något är fel. Lite så blev min känsla när det gäller en temp/smärta, Måste det var fel? Jag kände tillit, och Allt är ju kanske precis som det skall på ett oförklarligt sätt. Jag kunde inte undvika smärtan och jag är en person som gärna vill se bortom, vad vill smärtan säga mig, vad händer inom mig i allt det som sker. Men detta är jag och vi känner alla olika för vi är olika, Så Vem du än är, Lyssna till ditt inre och lita till din känsla, låt den vägleda dig till det du behöver!


Under alla mina veckor då jag varit hemma så har jag har fått så mycket värme och omtanke, det är så mycket kärlek och jag blir så berörd, så från djupet av mitt hjärta, Tack till alla er för att ni finns, ni betyder så mycket för mig!


Kärlek & Ljus,
Jeanette

Livet kan vara skört,


Idag är det den 7 november 2023 och mina tankar går till; Får vi vara sköra, sårbara och visa oss svaga. Vad händer inom oss och vad händer inom vår omgivning om vi upplevs som svaga och vad innebär att vara svag, ja, man är inte så stark, men Är det okej att inte vara stark och vad innebär stark egentligen? Är man en bättre människa om man är stark än en människa som är svag? Tänk om det är så att det är när man svag som man är som allra starkast och tänk om det är så att själen längtar efter att bli omhändertagen. Så om du känner dig svag tillåt dig att vara svag och ta hand om dig själv på det sätt som du längtar efter att bli omhändertagen på.

När vi tillåter oss att vara det som kroppen och själen längtar som mest efter så är vi kanske redo att släppa taget om en gammal illusion om att vi måste vara starka hela tiden. Om du känner igen dig i denna illusion, tillåt dig att vara svag, öppna dig för att möta det som kommer fram inom dig när du möter svagheten, Ge dig själv en chans och vem vet kanske blir det som en pånyttfödelse!

Själens röst kan börja som en liten viskning.......


Idag är det onsdag den 1 november 2023, tänk att vi redan har kommit till den 11 månaden och mörkrets årstid vilket får mig att tänka på våra olika årstider som skiftar precis som världen gör. Vi lever i en tid där saker förändras vilket både du och jag också gör. Vi är inte dom samma hela tiden, vi föds och vi går igenom olika faser i livet. Vi går igenom olika relationer i våra liv och inget kan vara detsamma för allt och alla är i förändring. Så hur är då relationen till oss själva, känner vi oss själva, finns det något som vi kanske kämpar emot, har vi kanske svårt för förändring och vill att allt skall vara som det alltid varit. Jag tror att om vi vill att allt skall fortsätta vara på samma sätt och om vi kämpar emot förändring så kommer vi längre och längre från oss själva och livets flöde, vilket gör att det till slut uppstår det splittring. Vi glider ifrån oss själva och det blir en separation från jorden och allt som hon förmedlar till oss, vi behöver livets alla faser, vi behöver blomma och vi behöver återhämtning, vi kan inte bara kan prestera hela tiden utan vi behöver bara vara också i det som är.


Detta tar mig vidare till Själens röst som kan börja som en liten viskning…….


Mjukt och fint öppnar hon sig för mig, Min ros, tänk att hon kom in i mitt liv, vilken lycka!

I början såg jag henne inte som en ros utan jag kände bara hennes närvaro vilket var den mjuka feminina energin den som började kalla på mig 2009 och 2013 började hon tala tydligare och tydligare genom att signalera på hur min kropp bara ville ha mjuka kläder vilket var en signal på att jag behövde bli ödmjuk mot mig själv. Jag har säkert skrivit om detta tidigare och när jag då skriver igen så är det som att jag behöver påminna mig själv om hur det var och med tanke på den tiden vi nu lever i så känner jag att det är extra viktigt att lyssna till sin själs röst för att inte dras in i det stora kollektiva och kanske tappa bort sig själv.

Min själs röst började som en liten viskning djupt inom mig och ibland var känslan att den kom från en annan plats än mig själv och det gjorde den, det var Moder Jords viskningar jag hörde. Jag hade glidit ifrån mig själv det hade uppstått en splittring så nu kallade dom på mig att återknyta kontakten med mig själv, Moder Jord och hela universum. Att bli ödmjuk i stället för dömande, att öppna mina ögon och se allt det vackra oavsett vad det var för även det som fanns inom mig som jag inte tyckte om hade jag aldrig någonsin trott att jag skulle uppleva som vackert. Tänk att jag skulle lyssna och ta emot budskap och verkligen lita på det som kom till mig hade jag nog aldrig trott men idag gör jag det. Här nedan följer ett budskap som Moder Jord kom med till mig som jag gärna vill dela med mig av för kanske kan det också vara något för dig,

Mjukt och varsamt kan hon ta oss fram, du behöver inte ha så bråttom säger hon, ta det lugnt du hinner och om du stannar upp och tänker efter, Vad är det du har så bråttom till?

Att vara snäll mot dig själv


Det är fredag den 20 oktober 2023,  jag sitter här vid köksbordet och skriver. På bordet brinner ljusets låga från två vackra vita ljuslyktor som sprider värme och ljus. Tankarna som kommit till mig på morgonen har handlat om att vara snäll mot sig själv. Efter en vecka då jag själv känt och mött mycket smärta i min kropp vilket började i söndags när våra Dahlior i vår trädgård kallade på mig ”Kom ut, klipp ner det vissna och plocka upp oss” och så blev det. Att bara var i det som sker och känslan inom mig när jag rörde vid jorden och lökarna är underbar,  Jorden är ett Mirakel, Världen Är Ett Mirakel, Du Är Ett Mirakel, Jag Är Ett Mirakel, ja, hela livet är ett mirakel. Och jag kom att tänka på ”Liv som ger kraft och Kraft som ger liv som tar oss till dom vi är och det vi kom hit till jorden för att vara” vilket också är ett mirakel. Och idag har min smärta som jag känt och mött under veckan tagit mig till: Att vara snäll mot sig själv,

Tänk alla gånger vi inte är snälla utan dömer och trycker ner oss själva, eller om det känns som att man gjort något fel utan att veta vad man gjort. Kan du känna igen dig? Har du känt dig trasig och sårad för något som du inte vet vad det är. Har du känt att du måste vara perfekt och om du inte är det så är det något som är fel?


Vi är inte mer än människor vilket jag tror att vi glömmer bort ibland, jag gör det och kanske beror det på att det är så mycket utanför oss som bygger på att allt skall vara perfekt annars duger man inte, Men vem är det som säger det, varifrån kommer dessa röster som kanske skapar förvirring inom oss. Är det kanske då det är dags att börja lyssna till den inre rösten och att komma tillbaka till mänskligheten bli snälla mot oss själva, sluta döma och förminska. Vi är inte mer än människor och vi glömmer alla bort saker ibland men vi lär oss igen för det är så vi utvecklas. Så visst är livet spännande, det är ett Mirakel,

Med dessa ord vill jag önska dig en magisk fredag och ta det varsamt, ta hand om dig själv på det sätt som du längtar efter att bli omhändertagen och älskad på.

I Kärlek,
Jeanette

Kärleken finns inom och utanför oss


Min underbara fina älskade man Kent,

Jag ser dig, Jag hör dig, Jag älskar dig för den du är,

Jag fick öppna alla sinnen, jag fick släppa taget om så många rädslor för att våga ta emot och ge kärlek, att älska någon helt och fullt. För mig handlade det om att släppa taget om rädslan att vara värd kärlek, bli sårad, lämnad, övergiven och inte bli älskad för den jag är.


Idag är det torsdag den 14 september så går mina tankar till att släppa in kärleken i sitt liv, att våga älska någon helt och fullt. Oavsett hur länge man har varit tillsammans så kanske man inte släpper in sin partner helt och fullt för rädslan att inte bli älskad för den man är finns. Den gömmer sig där någonstans i det dolda och ibland poppar kanske en röst upp som säger ”men hur svårt kan det vara” det är väl bara att släppa taget, ja, det kan man ju tycka men det kan fortfarande finnas delar inom en som känner annorlunda, minnen som ligger lagrade i varje cell av att ha blivit lämnad och övergiven. Kan man läka dessa minnen? Ja, det går att bli hel, det går att öppna upp för kärlek vilket är min erfarenhet och det finns säkert flera sätt att göra det på. Min väg har varit Aura-Somas underbara helande energier.


Hur är det för dig, släpper du in kärleken i ditt liv helt och fullt?


Ibland kan det handla om att börja med att älska sig själv för att våga öppna sig och släppa in någon utanför sig. Att lyssna, se och känna allt som finns inom och utanför dig  denna mening har varit med mig i många år och det var så det var för mig, att läka sår i hjärtat, att läka sår som fanns i min livmoder, i min tidslinje, mitt arv. Det behöver inte bara handla om sina egna sår utan vi bär också det som finns vårt arv vilket kan handla om sår där man blivit lämnad, ej älskad och det är dessa sår som helt plötsligt kan poppa upp i en generation för att det är dags att bryta det mönstret av att inte vara värd kärlek. 


Hur är det för dig, Vill du skapa förändring i ditt liv? Vill du säga hejdå till det förgångna och i stället säga hej till kärleken i ditt liv? 

Jag erbjuder Yoniverse för dig som är kvinna och vill läka dina sår, bli medveten och skapa förändring i ditt liv, stärka din relation till dig själv, du finner mer info om denna helande resa här

Blue Moon & Ny tid för kärlek


Söndag 3 september

Idag är det en speciell dag, min bästa vän Carolina fyller år, hon är sååååå mycket kärlek, hon har lyst upp vägen för mig på många olika sätt, jag är så tacksam för att hon är en del av mitt liv. Och med tanke på all den kärlek hon är så var det ett foto som kallade på min uppmärksamhet. Ett foto som handlar om kärlek, att hitta hem i sitt hjärta, jag tog kortet den 19 augusti 2022 då jag en morgon satt och skrev. Att finna vägar som hjälper oss till läkning av gammalt där livet kan kännas som en kamp, har skrivandet var till stor hjälp för mig. Att känna av energier, att känna av vad som sker i atmosfären är inte alltid så enkelt att förklara men det känns i hela kroppen.

Vi kan få huvudvärk, känna trötthet, få ont i hela kroppen av något som inte syns, precis som den kraftfulla fullmånen denna vecka som kallas Blue Moon den kallas så då vi får två fullmånar inom samma månad. Wow, det är så häftigt och vi kan få hjälp till att släppa taget om gammalt. Månen hjälper oss med att lysa upp det som finns i vårt undermedvetna, det som ligger i skuggan, som oftast blir projiceringar som vi lägger på andra för vi inte vill se det i oss själva. Då kan en färg inom Aura-Soma hjälpa oss, kungsblå, att öppna upp vårt tredje öga, vårt inre seende så att vi kan se klart, ta tillbaka våra skuggsidor, öppna oss för medkänsla och finna djup inre frid.

Så hur har din vecka varit, har du upplevt och känt något speciellt i samband med Blue Moon? Du får gärna dela med dig om du vill.

Själv har jag känt av henne genom att jag haft huvudvärk och varit väldigt trött. Och när jag igår var på mitt arbete så kände jag helt plötsligt hur min trötthet bara försvann, "poff" den var som bortblåst. WOW, Nu släppte det, det är svårt att förklara men ett stort skifte på energinivå skedde och direkt fick jag till mig, gammalt försvann nu öppnas det upp för medkänsla i atmosfären, Kampen är över, gamla strukturer faller och något nytt börjar ta form, En ny början för kärlek

En längtan


En längtan av att vara älskad

En längtan efter att bli sedd

En längtan efter att bli lyssnad på

En längtan efter medkänsla och förståelse

En längtan efter att vara fri

En längtan efter samarbete

En längtan av att vara älskad

 

Själens röst kan börja som en liten viskning som kommer långt inifrån dig, rösten vill kanske att du skall stanna upp, lyssna och ta emot det som den vill uttrycka. Kanske är det så att den längtar efter att du skapar en nära relation till dig själv.

Jag sitter här idag och det är den 1 september, min månad, jag är född i Jungfruns tecken kanske heller inte så konstigt att det feminina sökte min uppmärksamhet länge, det fanns så mycket att läka inom mig som har med det feminina att göra. Jag minns tillbaka tiden då jag längtade efter allt det som jag skriver om här ovan, jag lade den mesta tiden på att söka i det yttre för att upptäcka att svaret fanns inom mig. Den rosa helande energin skulle bli den stora vändpunkten, mästaren på den rosa strålen, Lady Nada kallade på mig, Du behöver stanna upp, lyssna, inget göra utan bara vara och ta emot det som kommer till dig, Ta emot kärlek. Och det kan väl inte vara så svårt kan man ju tycka, men det kan det, om man bär på en känsla av att inte var värd kärlek…..Men någonstans behövde jag ju börja och den rosa mjuka feminina helande energin kallade så starkt på mig den som handlar om; omhändertagandet, medkänsla, förståelse, tillit, trygghet, den villkorslösa kärleken, Jag behövde återknyta kontakten med mig själv, öppna dörrar som varit stängda. Att komma mig själv nära, att stärka relationen till mig själv har den rosa helande energin och min yttre man hjälpt mig med för det är i en par-relation vi kan möta allt det som vi inte vill se i oss själva.

Oftast är det vi kvinnor som känner längtan efter förändring och oftast är det vi kvinnor som stör oss på mannen i en par-relation vilket kan handla om att; han lyssnar aldrig, han gör ingenting i hemmet, han sitter i soffan medan du får ta hand om maten, disken – han borde ju fatta att du behöver hjälp, han ser inte dig, du tycker att han är negativ, han vill aldrig göra något, han gör bara fel, han är ju aldrig närvarande i diskussioner, han vet aldrig vad han vill och så vidare. Och många gånger slår vi på oss själva, ”ska man behöva göra allt själv” vilket också kan vara en signal på Hur är samarbetet inombords. Här kan vi finna vägen till ett fantastiskt samarbete, genom; Att se partnern som en fantastisk nyckel till ditt inre i stället för att trycka ner han för när du gör det så trycker du ner dig själv, han är ju spegeln av din inre man. Så det du kan göra är att notera, vad ser du i din man, vad är det du vill förändra, varför kan han inte få vara som han är? Här har du återigen nyckeln till ditt inre, och den rosa helande energin kan vara en väg för dig att återknyta kontakten med dig själv.


Ljuvlig är rosen precis som det mjuka feminina och den rosa färgens helande energi som återfinns i Aura-Somas produkter, vilka kommer från naturen och kan hjälpa oss att återknyta kontakten med oss själva och Moder Jord. Allting börjar med oss själva, inifrån och ut och vägen in genom vår yoni är vägen som tar oss tillbaka in i vårt heligaste tempel, livmodern för att sedan ta oss tillbaka ut igen. Och vägen börjar med att älska alla delar av oss själva och för att göra det behöver vi kanske läka sår som finns i djupet inom oss. Vi behöver återknyta kontakten med oss själva, vi behöver öppna dörrar som varit stängda. Vi kan då se rosen som en portal in, att öppna blad för blad, vad finns bakom varje blad, finns det sidor inom dig som ligger i dvala och som nu är redo att vakna och få uppmärksamhet?

Lördagen den 9 september 2023 deltar jag som utställare på Varbergs Hälsomässa i naturnära vackra Kungsäter och det vore en ära för mig att få berätta om Yoniverse som är en helande resa för dig som är kvinna.

Det mjuka feminina omhändertagandet


Måndag 28 augusti 2023

Upplevelsen av det mjuka feminina omhändertagandet, medkänslan och förståelsen, att känna tillit och trygghet kan den rosa helande energin som finns i Aura-Soma hjälpa oss med. Att låta kroppen börja minnas vad som vill bli läkt, att lyfta fram det som ligger gömt det som kanske längtar efter att få uppmärksamhet så att det kan förlåtas för att sedan släppa taget, att bli befriad från det som kanske håller tillbaka från att känna den mjuka feminina energin. Mina tankar den senaste veckan har varit hos mödrarna i mitt arv, vad bar dom på? Jag har ingen aning men det jag känt under veckan som var då de har sökt min uppmärksamhet mer än vanligt har uttryckt sig i mig genom ont i ryggslut, axlar, käke och de visade mig på att det finns mer arbete att utföra, laga och tillsammans kan vi hjälpas åt.  Jag är så tacksam över att de signalerar även om det känns smärtsamt så vet jag att när jag tar mig genom smärtan så sker läkning, att förlåta dem som gått före mig för de hade inte kunskapen eller förmågan till hur de skulle göra det och kanske kände de aldrig det moderliga omhändertagandet, kanske mötte de aldrig medkänsla och förståelse, kanske var det ingen som såg eller lyssnade på dem.


Hur är det för dig, hur mår du, har du känt av smärtor i din kropp, kan det vara så att mödrarna i ditt arv söker din uppmärksamhet?


När det handlar om att känna ett tryggt och mjukt omhändertagande så tar det mig vidare till att gå till en gynekolog där man vill känna sig trygg då man skall visa upp sitt underliv.. Att överlämna sig till någon som skall använda ett verktyg för att undersöka hur det ser ut, att ta cellprov. Kroppen som kanske börjar spänna sig för den bär på minnen av något, kan man då säga nej till en gynekolog som det ej känns tryggt med eller biter man ihop för det är så man bara gör för att få undersökningen undanstökad?

Ja, att mina tankar gick just till gynekologisk undersökning idag beror på att jag själv skulle till gyn och ta cellprov och min kropp bär på minnen av att det är jobbigt tack vare en skrapning på livmodertappen för många år sedan. Och idag skulle jag till en ny gyn-klinik så mina tankar gick till att kan jag säga nej om det inte känns tryggt, Jag kände efter och bestämde mig för att det kan jag, det är ju min kropp det handlar om så med intentionen om att få möta en trygg och omhändertagande läkare åkte jag iväg och wow, vilket möte, jag kände mig så trygg i hennes händer. Och det tar mig vidare till om vi nu bär på sår och kanske längtar efter det mjuka feminina omhändertagandet, medkänsla och förståelse, att någon skall lyssna och se oss så är allt möjligt även om det kanske är jobbigt men någon gång behöver man kanske ta första steget och det börjar med var och en av oss. 

Du kan själv ställa upp för dig själv där andra som du kanske tycker skulle göra det, Du kan börja med att ta hand om dig på det sätt som du vill bli omhändertagen på. Det är aldrig försent,


Så hur vill du göra? Ett första steg kan vara att Du börjar med att känna efter, vad vill du, hur vill du bli bemött, hur vill du att det skall kännas. Du kan skriva ner det som kommer till dig och utifrån det kan du sedan se vart du hamnar. Om du har frågor och funderingar kring det mjuka feminina som finns i den rosa helande energin får du gärna höra av dig till mig. 

Jag önskar dig allt gott på din väg i den mjuka feminina energin,

I Kärlek,
Jeanette

Healing Is Happening


Lördag 5 augusti 2023


Healing Is Happening, Healing Is Happening, Healing Is a Return to Wholeness,

Jag blundar och lyssnar på Healing Is Happening med Rebecca Cambell jag fylls med värme och hennes underbara mjuka kärleksfulla röst berör och musiken gör att det blir en helhet som tar mig vidare till min helande resa för att återknyta kontakten med mig själv, Moder Jord & Universum. Att hitta tillbaka till min sanna röst, hjärtats röst från stjärnan inom mig och det som hjälpt mig väldigt mycket de senaste 21 åren är Aura-Soma, Musik, Skriva, Dansa, att sätta i gång rörelser. Vilket får mig att minnas att redan som tonåring skrev jag mycket och musik var det som hjälpte mig, jag kunde lyssna om och om igen på vissa artister vilka hjälpte mig på ett sätt som jag inte förstod då men min själ visste, det var Healing!

Hjärtats röst som vet att ett stängt hjärta kan öppnas med hjälp av ljud, är så sant och det tar mig vidare till hur ett trumpet ljud kan få oss att vakna upp till det som finns gömt i de djupaste nivåerna inom oss. Och vi kan ha många nivåer som vi behöver ta oss igenom, så har det varit för mig och tänk när jag en dag för flera år sedan sitter och mediterar, min man är i ett annat rum och snyter sig vilket lät som en trumpet och det gick rätt in i mitt hjärta och varje cell, hela kroppen vibrerade, tårar flödade ner för mina kinder, det var Healing. Så vart vill jag komma med detta, jo, att jag känner igen mig i det som Rebecca säger Healing Is Happening och att lyssna på någon annan som sätter ord på det som känns inom mig känns så underbart så det vill jag gärna dela med mig av för kanske vill du också ta del av hennes underbara kärleksfulla röst och det kan du göra på Spotify; Healing Is Happening med Rebecca Cambell. 


Jag är den jag är, Jag känner det jag känner och jag följer det som hjälper mig att vara hel, jag följer flödet och ibland behöver jag stänga vissa dörrar för att öppna dörren till något nytt vilket ej behöver handla om att något är fel utan det handlar om att jag är färdig med det och i kärlek kan jag släppa taget på så sätt frigör jag utrymme att låta det som vill växa sig starkare nu få det utrymme det behöver, vilket tar mig vidare till ett av mina blogginlägg; I stillhet växer visdomen, I stillhet finner jag ro, I stillhet bara är jag, I stillhet lyssnar jag och tar emot, I stillhet ser jag, I stillhet känner jag, I stillhet sker läkning, Jag behövde stanna upp, jag behövde återhämtning, jag behövde lyssna och se, jag behövde återknyta kontakten med mig själv, Moder Jord – Universum. Och på bilden här ovan ser du tarokortet The Empress Return vilket är kopplat till Aura-Soma balansolja 81 en underbar flaska som är rosa/rosa, den tillsammans med rosa pomander och Lady Nada quintessens har varit en del av min helande resa som du finner mer om här


Med dessa ord vill jag önska allt gott på din väg,

I Kärlek,
Jeanette

Fri som en fågel


Söndag 30 juli 2023

Att vara fri som en fågel,

Känslan inom mig är underbar när jag idag vaknar upp, Jag älskar livet så mycket och jag är så tacksam. Jag är fri som en fågel…..och det känns som en speciell dag på något vis, precis som egentligen varje dag är speciell för jag har ingen aning om vad den för med sig. Jag tittar ut och solen skiner och jag går ut på vår altan det har regnat mycket i natt, luften känns underbar, jag lämnar altandörren öppen och tillsammans med min fina man äter vi en god frukost inne med altandörren öppen så vi får in den underbara luften och kan höra fågelkvittret. På köksbordet har vi tänt ett ljus i en fin ljuslykta som ett av våra barn har skapat i skolan när de hade luffarslöjd och då går mina tankar till luffare och Rasmus på luffen.

Se på luffarn som går där på vägen,
se på luffarn Guds lille fyr.
Så snart som det blir vår
går han ut och går
för att söka sig äventyr

Han går så långt som vägarna räcker,
han har en oro och en längtan i sitt blod.
Och när som solen skin
då far vanvett i´n,
det är det som ger honom hans mod

Han vill va fri som en fågel,
fri som en fågel.
Och då är det som
nånting ropar; - Kom!
i hans galna luffareblod.

Han vill vara fri som en fågel,
fri som en fågel


Visst är det underbart, och kanske bor det en luffare inom oss alla som packar sin väska och hänger över sin axel och ger sig ut på äventyr, Kan du känna igen dig? Själv känner jag igen mig, inom mig finns en luffare – vandrare som ger sig ut för att på äventyr och ett av dessa äventyr är att arbeta på Coop Konsum här hemma i Frillesås, tänk att det är min tredje sommar då jag arbetar som mest, Jag älskar det och känslan inom mig är; Jag Är Fri som en fågel……

Med dessa ord vill jag önska dig en magisk söndag

I kärlek,
Jeanette

Gyllene Tider, Att Leva Livet


Tisdag 25 juli 2023

Gyllene Tider, Att Leva Livet

Känslan av att blicka in i ett Lejon infinner sig när jag ser på den underbara balansoljan som är gul, röd och som skakad blir orange. Och jag som älskar orange, att känna glädje, att göra det som är kul, att vara spontan och det som faller mig in.  Att verkligen finna det där som ger glädje och energi i livet. Liv som ger liv som gör att vi skapar liv som tar oss till dom vi är,  När vi riktar fokus på det som ger energi så använder vi vår energi på ett klokt sätt och vi öppnar oss för glädjen i livet, oss själva och allt i vår omgivning.


Kraft som ger liv och liv som ger kraft, att följa sin längtan, att leva sin passion, att njuta av livet, att följa den där inre rösten, själens röst som kallar på oss och hjälper oss att komma i kontakt med oss själva, den som vi är, den som vi kom hit till jorden för att vara. Ja, idag går mina tankar till att leva, att verkligen leva och njuta av livet. Jag tror inte att det var meningen att vi skulle komma till jorden för att leva som robotar utan vi kom hit för att Känna, att låta hjärtat styra oss vilket gör att vi lever, så oavsett vad vi gör om det så är arbete eller fritid att göra det utifrån glädje gör att vi får glädje tillbaka.


Leva eller överleva? Ja, tänk vilken skillnad det är på dessa två ord, . Mina tankar går till hur det är med arbete, att verkligen göra det som hjärtat vill för då gör vi det med glädje och vi blir fyllda av energi i stället för om vi gör det utifrån missnöje, då blir ju allting tråkigt och negativt och vilken energi ger det? Här tror jag att vi är många som kan bära på präglingar som kan handla om att förr arbetade man för att överleva så man funderade inte så mycket. När jag själv började arbeta efter gymnasiet så kände jag inte efter vad jag ville utan jag bara hamnade någonstans och det har också varit en mening. Men jag kan också se att då arbetade jag för att betala räkningar för det var det man gjorde vilket innebar det gamla som handlade om att överleva, idag utgår jag från att leva och göra det som är kul och då är känslan en helt annan vilken jag inte hade upplevt om jag inte hade haft erfarenhet av båda dessa sidor. Och det är ju det som är det fina, att få uppleva och känna skillnaden, Jag är här för att arbeta, leva och ha kul, att arbeta innebär ju att jag lever, jag möter fantastiska människor och jag utvecklas, Att Leva Livet fick mig att tänka på gruppen Gyllene Tider, vilket fantastiskt namn dom har, när vi finner vår egen skatt så blir det GYLLENE det glimmar och strålar, Wow vilka tider vi lever i, vilka fantastiska möjligheter vi har bara vi öppnar oss för att ta emot glädjen i våra liv. Men vad händer om vi inte lyssnar till våra hjärtan, ja kanske blir det som texten i Kung av sand, fotstegen som försvinner……..

Såg en ande, hon vandra' vid vattnet
Hennes fotsteg försvann i en vind
När jag vaknade upp under himlen
kände jag värmen av din kind

Här kommer kung av sand
här kommer kungen av ingenting alls
Här kommer kung av sand
här kommer kungen av ingenting alls

Hej
Hör en kung av sand som kallar
He-he-hej
Hör en kung av sand som kallar

 

Så tillbaka till min känsla när jag blickar in flaskan och ser Lejonet så visar det på hur vi kan finna nycklar som låser upp dörrar inom oss vilket gör att vi kan finna vår egen sol som värmer och inspirerar oss, Liv som gör att vi skapar liv som tar oss till dom vi är och vi riktar fokus på det som ger energi och glädje då använder vi vår energi på ett klokt sätt och vi öppnar oss för oss för oss själva och allt i vår omgivning, det blir GYLLENE TIDER!!!!!!


Med dessa ord vill jag önska dig allt gott och gyllene tider på din väg i livet,

I Kärlek,
Jeanette


Flaskan på bilden kommer från Aura-Soma och det är balansolja nummer 5, Soluppgång - Att öppna sig för glädjen i sitt liv

I stillhet växer vår visdom


Torsdag 13 juli 2023

I stillhet finner vi svar, i stillhet kan vi stanna upp och lyssna, det kan dock ta ett tag att få hjärnans babbel att tystna för den vill ju säga så mycket om ditten och datten. Men när stillheten väl infinner sig så kommer lugnet och vi känner oss avslappnade. Träning ger färdighet sägs det och visst är det så, ta bara när vi lär oss att krypa, gå eller cykla, ju mer vi övar ju mer klarar vi det. Vi har ett mål, vi vill framåt vi vill lära oss, samma sak kan det vara med att finna svar i stillhet, att öva, öva och öva. Att aldrig ge upp för till slut infinner sig den där stillheten och det är då vi finner svar och vår visdom växer.


Ja, att aldrig ge upp utan fortsätta trots att det kanske dyker om massa tankar som säger att du har inte tid gör det sen vilket kan handla om rädslor att verkligen sätta sig i stillhet för sig själv, kanske finns till och med en rädsla för att lyssna till sig själv för man känner inte sig själv utan har hela tiden lagt fokus utanför sig. Att då vända blicken inåt och lyssna, ta emot det som vill komma till sig kan vara jättejobbigt. Det börjar kanske krypa i kroppen för det är jobbigt att vara stilla. Precis så var det för mig och jag hade massor av ursäkter för att inte meditera trots att jag hade längtan av att göra det. Det kröp i kroppen och det var så mycket tankar, och jag blev så arg för det hände ju ingenting. Ja, jag hade så mycket förväntningar på vad som skulle ske men det är ju det som är grejen, att släppa taget och bara vara. Så idag kallade denna bild på mig ett foto taget 30 augusti 2021, jag står i vår trädgård med vårt japanska körsbärsträd, ormhassel bakom mig och blodroppe i handen och allting bara är,


I stillhet har jag funnit mina svar, i stillhet har jag funnit min inre trygghet, i stillhet har jag funnit vägen in i mitt hjärta, i stillhet………


Så var du än befinner dig i ditt liv och om du känner längtan efter stillhet, att börja meditera men har ursäkter kanske handlar det om ditt värde, är du värd att få vara i stillhet är du värd att låta din visdom växa, Ibland kan vi behöva en push utifrån, be någon i din närhet om hjälp, säg att du vill börja ge dig själv stunder i stillhet, skriv in i din kalender och avsätt tid med dig själv och om det dyker upp en röst som säger att du inte har tid fundera skriv ner vad rösten säger och sen kan du läsa det, ändra nu texten och skriv ner det du vill, markera genom att sätta ner en fot och gå framåt, tala om för rösten som vill hindra dig att Du har bestämt dig, det är det här du vill, att ge dig själv en stund i stillhet,

Jag önskar dig allt gott på din väg,

I Kärlek, Jeanette

The time is here


Måndag 3 juli 2023

Idag när jag vaknade så fick jag till mig att dela texten här nedan som är ett litet stycke av en bok som jag skriver på, det känns väldigt pirrigt samtidigt som det är jätteroligt att något stort börjar ta sin form.

Tiden var här, dagen hade äntligen kommit då det var dax för henne att kliva fram i ljuset, hon skulle inte stå i skuggan, hon skulle synas och hon var redo att säga sin sanning. Den som hon så många gånger fått höra att "du får inget säga" men vem var det som hade rätt att säga så, vem var det som ville styra och bestämma över henne och hennes liv. Orden bubblade inom henne, hon hade så mycket att säga tänk allt hon hållit inne, det ville flöda ur henne, tänk all hennes kunskap och visdom som legat gömd så länge för att den skulle bevaras till framtiden, den nya tiden den som alla gick och väntade på men när kom den, signalen som sa att nu var den här. Egentligen kunde väl ingen veta men många var det nog som kände den inom sig och hon var en av dem. Än en gång mindes hon eldens flammande lågor då huset brann och hon fick fly från byn Orca för att bevara kunskapen om livets träd och hur allt hänger ihop.


Jag har ingen aning om när boken kommer men det blir troligtvis inom en snar framtid känns det som och då hoppas jag att du vill ta del av den.

I Kärlek, Jeanette

Carpe diem


Torsdag 29 juni 2023

Jag vaknar och klockan är strax efter sju och det är en ny dag, jag är ledig och en speciell känsla infinner sig om hur bra jag har det och hur jag har funnit balansen mellan andlighet och det materiella. Vilket egentligen handlar om mig själv och den fysiska världen, jag är ju en ljusvarelse i en fysisk kropp och lever här på jorden att då finna balansen mellan dessa har varit en resa i sig. Sen känner jag, Hur vill jag njuta av den här dagen, får då till mig en balansolja som är turkos och klar, barfota går jag ut i min stuga, jag känner marken under mina fötter, gräset som är blött, jag ser de vackra rosorna, lavendeln och daggkåporna som blommar utanför min stuga som jag inte varit i på ett tag. Jag öppnar dörren och när jag kommer in så känner jag hur mycket jag älskar att vara där, jag blir påmind om alla underbara helande meditationer, unika inre resor, behandlingar, alla fantastiska möten med alla människor som jag haft genom åren, Mitt företag som är en spegel av mig, mitt företag som visat mig vägen och framför allt Aura-Soma!

När jag sen kommer tillbaka in med flaskan och sätter mig vid köksbordet så vill fler saker fram ihop med flaskan, du ser dem på bilden. Fyra delar, och då dyker minnen upp från Fem myror är fler än fyra elefanter och just scenen med Brasse, Vem skall bort, vem passar inte in. Ja, den tanken fick mig vidare till, Var känner vi oss hemma, Var finner vi vår plats? Det kan ju i och för sig vara på flera tror jag beroende på var vi befinner oss o livet. Men kanske är det så att den viktigaste pusselbiten är att finna den där platsen när man känner sig hemma egentligen handlar om att känna sig hemma i sig själv och efter det så finner man den platsen utanför sig och då uppstår ett samarbete, man tar sin plats och ingen annans. Att se ljuset som finns inom oss själva, att se våra egna fantastiska egenskaper, att lyfta fram den bästa versionen som finns inom var och en av oss och då är Aura-Soma ett fantastiskt verktyg som kan hjälpa oss med det.


Att gå på känslan, själens spegel som sänder ut vibrationer och färger som ögat dras till, där finner vi svaren om oss själva, det är ingen annan som säger något utan det är själens röst som vill visa vägen. Jag delar denna bild idag så om du vill, sitt gärna ner och se på den, har den något budskap till dig. Vad händer inom dig när du ser på bilden, vilka känslor kommer upp, vilka tankar, finns det någon del på bilden som du vill ta bort, allt är en spegel av dig, Vad inom dig vill du släppa taget om? Har du något i ditt liv som hindrar dig från att komma framåt eller är allt precis som de ska, Skriv gärna ner det som kommer till dig, läs det högt och lyssna på dina egna ord, vad händer inom dig när du hör orden? Här finner du nycklar till dig själv, budskap från din själ,

Med dessa ord vill jag önska dig en magisk dag, Carpe diem, Fånga dagen, lev i nuet och gör det som faller dig in, här och nu just i denna stund, inget gårdagen, inget morgondagen utan här och nu!

I kärlek, Jeanette

Åh mamma


Onsdag 21 juni

När jag idag vaknar så hör jag låten Mamma med Albin Lee Meldau i mitt huvud och jag känner inom hela mig att idag vill hans underbara röst med just den låten förmedla något till mig. Men innan jag tar på mig mina hörlurar för att lyssna så kallar Aura-Somas safirblå pomander med sina helande örter, blommor och kristallenergier på mig. Så ödmjukt för jag dessa runt mig och sitter i den blå bubblan en stund och bara är, inget göra utan jag bara lyssnar inåt i mig själv och tar emot budskap. Sen är jag redo för att lyssna på Albin och hans låt Mamma, och när jag sitter där faller tårar på mig, det är fantastisk text som får mig att tänka på relationen till min mamma och det feminina och hur min helande resa varit med det feminina, att se och lyssna. Den kärleksfulla omhändertagande moderliga energin, näringen från modern.

Kanske kan även denna låt få dig att börja tänka på din mamma och hur är din relation med henne? Vad lär hon dig om dig själv? Vad ser du i henne? Ser du henne le och skratta? Ser du henne gråta? Ser du henne vara arg? Visar hon sina känslor? Ja, frågorna kan bli många och vi har alla möjligheten att lära oss av våra mammor om vi vill.

Med dessa ord vill önskar jag dig en fridfull dag,

I kärlek, Jeanette

En ceremoni som skapar magi


Tisdag 20 juni

En ceremoni som tar mig vidare till magin, som öppnar upp ögonen för att se det lilla i vardagen, att se hur allt hänger ihop, att se och känna hur vi är ett med allt. Att vara omgiven av skönhet tänk på alla frön som flyger för vinden, frön som kommer med fåglar och som trillar ner någonstans på jorden. Vi planterar i våra trädgårdar men vem gör det i naturen? Ingen men ändå växer det så mycket fint, visst är det underbart med frön som sprids med vinden och som vi kan få äran att njuta av när vi tillexempel går till våra arbeten eller vart det än kan vara som vi beger oss till.


Att starta upp något utan att veta vad, att lämna över en önskan till spirit och sedan släppa taget och ha tillit att allt blir som det ska. Vägen dit kan vara lång, så var det för mig för jag ville ändå kontrollera den önskan jag lade in eldceremonier. Jag planerade gärna hur det skulle gå till, men jag kunde ju inte veta, jag hade ju inte hela överblicken, jag såg ju inte hela "planen"  


Det är i det lilla fröet som det skapas, sen är det inte alla frön som tar sig direkt utan det kanske tar några år och vissa tar sig inte alls men det är väl inte meningen då känner jag. Men att känna tillit och ha tålamod gör att det är värt varje steg jag tagit för borta är stressen som fanns inom mig, borta är ilskan jag bar på, borta är ensamhetskänslan, Jag är ett med allt, att finna min plats, jag tar ingen annans, jag har slutat forma mig för att passa in,  jag är den jag är. Och att få vara en del av Konsum är stort för mig, vilket blev så påtagligt igår när jag stod där i charken, jag blev så rörd, mitt hjärta höll på att svämma över det var nästan så att tårarna kom, tänk att jag får vara med om allt detta, att stå där i charken och vara omgiven av underbara kolleger och kunder känns magiskt och kanske var det just det som min ceremoni handlade om för flera år sedan, vem vet, ja spirit för jag lade in en önskan som jag sedan släppte taget om, jag har tillit allt blir som det ska.


Hur är det för dig, känner du tillit eller vill du kontrollera? Du får gärna dela med dig om du vill,

Jag önskar dig en gudomligt magisk dag,

I Kärlek/Jeanette


Att ge & Ta emot kärlek


Fredag 16 juni, 

Jag sitter här på ute på altanen och blickar in i de vackra blommorna som Cassandra fick igår av oss på sin skolavslutning. Orange dahlior som jag köpt på Lilla Ladan och daggkåpor från vår trädgård. De lyser och jag blir så glad av att se dem och då kommer texten; Porten in till härligheten, Porten in till att leva livet, att ta steget in helt och fullt, att vara en del av allt. Kärlek skapar trygghet, kärlek är grunden till allt, att öppna sig för kärlek är porten in till allt, porten in till livet, skapelsen. Ju mer jag tar emot och ger vidare kärlek desto mer växer jag. Trygg och stark kan jag stå stadigt likt ett träd med sina rötter långt ner i jorden, tryggt kan jag gå med mjuka steg på Moder Jords mage. Jag kan lägga mig ner på jorden och känna hjärtslagen, jag kan känna Fader sols värmande strålar ända ner till mig, Jag känner tillit, Jag får alltid det jag behöver, Livet vill mig väl, Jag följer flödet likt vågorna på havets vatten som går ut och in. Vatten som renar, vatten som släcker torra munnar, vatten som ger näring och liv, vatten som renar vårt blod, vatten som för ut det som kroppen vill släppa taget om. Omgiven av skönhet, från det lilla fröet som sprids med vinden till det stora fröet som slår rot någonstans i världen. Någonstans i världen finner du och jag varandra, någonstans möts våra blickar, vi är alla sammanlänkade på något sätt. Någonstans sitter kanske du och gör precis som jag, blickar in i vackra blommor, någonstans tar du emot kärlek och ger vidare kärlek. Så kanske kan du känna igen dig i min text, eller inte men oavsett så kan vi Tillsammans låta kärleken spridas, ett flöde av kärlek till en underbart vacker värld, med dessa ord vill jag önska dig en underbar kärleksfull dag, I Kärlek, Jeanette

Come on girls, lets go crazy and wild


Med Shania Twains låt ”Man! I Feel Like A Woman” i mina lurar så dansar jag loss på mitt dansgolv, det är underbart, kroppen är avslappnad och jag bara blundar och följer med, det finns inga begränsningar, inga rädslor som kan stoppa mig, inga röster som ens funderar över vad andra skall tycka och tänka. Det är ju bara jag på mitt dansgolv, här hemma finns ingen publik, vilket tar mig vidare till när jag en gång gjorde det och snacka om fjärilar i magen. Att stå där bakom ridån och veta att så fort den går upp så är det en fullsatt teater med publik som kommit för att se på oss, så med bultande hjärta gjorde jag det ändå för det var det jag älskade att göra just då, dansa, vilket jag fortfarande gör men inte inför publik. Den tiden känns förbi men jag kommer aldrig sluta dansa för det är ju det som får mig att leva, att känna glädje, musiken gör att det händer något inombords och kroppen vill röra sig och ibland vill även rösten låta det är så befriande och alldeles underbart!

Men, Vågar man som tjej släppa loss eller finns det för mycket fördomar om att tjejer skall vara på ett visst sätt, helst sitta i ett hörn och bara vara snälla? Jag ville inte det, men vågade jag kliva fram, vågade jag plocka fram hon som var den vilda, hon som ville Go Crazy? Tillsammans med vem gör vi det, tillsammans med vem känner vi oss trygga? Framför allt behöver tryggheten komma inifrån oss själva för att göra det och det är här utmaningen kan vara, det är här alla de gamla mönstren och präglingarna kan finnas om vad som är passande för det kvinnliga könet att göra och inte göra, då kan man ju undra, Vem har skapat det? Vem är det som bestämmer? Kanske dags att ändra på de gamla präglingarna, anta utmaningarna och bara göra det, så Come on girls, Lets Go Crazy and Wild!


I fredags den 2 juni när jag vakande så kände jag Glädjen & Lyckan över att jag är jag och du är du, Och korten som kom till mig var de här ovanför, minnen från en tid då jag stod på scen. Texten som kom sedan är den här nedan:


Gåvor som kommer efter utmaningar, att se ljuset i en mörk tunnel, att följa det utan att veta vad det är. Tillit, att känna sig trygg oavsett vad som väntar. I mitt inre ser jag nu framför mig en scen med ridå, bakom draperiet står förväntansfulla barn och fnissar de är lite nervösa samtidigt som de är förväntansfulla inför det som komma skall, när de skall gå ut på scen och uppträda.


Glädjen och längtan efter att gå upp på scen kan vara så skrämmande men längtan efter att göra det som hjärtat vill gör att vi går emot spänningen för vi vill ut på scenen och göra det vi drömmer om. Jag skriver vi för jag tror att det är många som känner igen sig, vi har väl alla fjärilar i magen någon gång. Vilket får mig att minnas min tid från när jag var med i Ringhals Revyn som vi spelade under några år på Varbergs Teater. En underbar tid då jag också var en av dem som stod där bakom draperiet med fjärilar i magen och kikade ut genom ett litet, litet hål för att kolla in publiken innan ridån skulle gå upp. Tänk att jag var en del av sprättärtorna som vi kallade oss, att jag fick möjligheten att dansa Charlston, CanCan och mycket mer tillsammans med bästa vännen och många fler. Det är minnen som jag alltid kommer att bära med mig. Att våga ta steget ut på scenen trots fjärilar i magen, många gånger med allvarlig min då jag hade fullt fokus på dansen och var nervös. Alla dom där fjärilarna som flyger omkring i magen får mig att tänka på alla fjärilar som flyger och sprider sin skönhet runtomkring oss, det är som om dom dansar framför oss och visar oss hur vi kan göra, för även om inte alla vill stå på scen så kan vi dansa, vi kan dansa oss fram i livet, på så sätt sätter vi igång rörelser, som i sin tur skapar ett uttryck för vad själen vill visa och vi kan frigöra rädslor, och Fjärilarna i magen är en del av att leva livet känner jag. Vad känner du?


Och dessa fjärilar i magen tar mig idag denna måndag 5 juni vidare till en alldeles underbar vecka som många av oss har framför sig, det är många som tar studenten och tänk vilka fjärilar de kanske har i magen inför både avslut och början på något helt nytt.

För egen del har jag en kommande student och vi, familjen skall ordna fest, det skall bli så roligt, att skapa så Lets go crazy, Party, Party!!!!!

Fred & Kärlek skapar skönhet i mitt liv


Jag är omgiven av kärlek, har alltid varit det och kommer alltid att vara det, allt beror på mig och vad jag väljer!

Minnen och upplevelser som jag alltid kommer att bära med mig i mitt hjärta. Mina älskade barn tar mig med på små och stora upplevelser och varje upplevelse är unik precis som var och en av dem. Var och en av dem bär på sin unika vibration vilket är det som visat mig vägen till min vibration. En ny dörr – portalen in till andligheten öppnades den dagen jag blev mamma vilket är det bästa som hänt mig och kanske också det mest utmanande. Det fanns ingen instruktionsbok och när jag tänker på det så hade det nog inte spelat någon roll för jag tycker inte om sådana böcker, jag vill gå direkt på. Jag funderar aldrig utan ger mig bara in i det, rätt eller fel, finns inget rätt eller fel, allting blir som det är tänkt och menat att bli vilket är min känsla och erfarenhet.


Så här sitter jag idag den 23 maj 2023, wow det kändes ju magiskt att skriva spännande vilka siffror blir det idag 23052023, Yes så underbart, i mitten ser jag balansolja 52 Lady Nada mästaren som tjänar på den rosa strålen, villkorslös kärlek och hon är omgiven av balansolja 23 Kärlek & Ljus och färgerna på den är rosenrosa/rosa. Mycket kärlek är det och i mitten blir det också siffran 7 vilket är en balansolja som är gul/grön den heter Getsemane trädgård, visdomen att lita på livsprocessen och att bli medveten om att det finns inga begränsningar förutom de man sätter upp för sig själv. Totalt blir siffrorna 17 ännu en underbar flaska i Aura-Soma, den är grön/violett och handlar om hopp, Ny början för andlighet och att var och en av oss är menade att följa sin stjärna dit vi är menade att gå.


Visst är det härligt när vi kommer till insikt och får klarhet i det vi söker svar på. Så är min känsla och även där kan jag känna att allt har en mening, allt blir som det är tänkt, så här sitter jag idag 56 år blir 57 den 11 september vilket också var en mening med att jag valde den dagen. Balansolja 11 har visat mig vägen till mycket, att blicka tillbaka och se min resa i det jag sökte, Inre frid och kärlek och att jag vill öppna nya dörrar, men det är en annan historia som du kommer att få läsa i min bok som jag skriver om min helande resa där Aura-Soma har stor betydelse. Livet pågår hela tiden och jag skriver i vågor, lyssnar och följer flödet vilket just nu gör att jag tagit en paus och bara njuter jag av Fred & Kärlek som skapar skönhet i mitt liv vilket är gåvorna som kommit av allt mitt arbete med mig själv. Så vad du än söker, ge aldrig upp hoppet utan fortsätt Tro så uppenbarar det sig!


Du är omgiven av kärlek, har alltid varit det och kommer alltid att vara det, allt beror på dig och vad du väljer!


Jag önskar dig allt gott på din resa,

Kärlek & Ljus
Jeanette

Själens röst - Frihet & Glädje


Själens röst börjar som en viskning, den är som en vind som smeker min kind. Stanna upp, lyssna, varför rusar du fram, säger den till mig, hur skall du kunna höra mig om du aldrig stannar upp och är närvarande och verkligen lyssnar.

Det är många år sedan min själs röst började kalla på min uppmärksamhet och det fanns mycket att ta sig igenom för jag hade byggt upp så mycket skydd. Och det finns många att tacka för att jag tagit mig dit där jag är idag och en av dem är Moder Jord. Tack än en gång för att du finns, Tack för att du kallade på min uppmärksamhet, även om jag många gånger upplevt det som jobbigt med att känna allt som sker i min kropp, när celler vibrerar eller hjärtat slår fort och att jag blir yr av alla solstormar så att jag får sätta mig eller ta tag i något för att det svajar till så rejält. Att känna av allt som sker i atmosfären är en gåva, vilket för mig också visade att jag skulle stanna upp, alla elementen ville få uppmärksamhet. Känner du också av allt som sker och hur upplever du det i din kropp?

Jag är en känslig person som hade skapat så många olika skydd för att jag av flera olika anledningar behövde dem men dom gjorde också att jag kom ifrån mig själv och lyssnade mer på andra än på min egen själs röst. Så jag är så tacksam för den viskningen som tog mig tillbaka, Jag fanns därinne, jag började se bortom mina rädslor och genomskåda illusionerna som jag byggt upp.

Jag följer mitt hjärta, Min sanning, Jag är trygg, Jag är stark & Jag är på rätt väg - Min väg  

När vi kallar tillbaka kraften från rädslorna så gör vi medvetna val, Vi väljer det vi vill tro på, vi väljer de tankar som vi vill skall finnas i våra liv, vi väljer de känslor som skall uppfylla oss. Så vad vill du välja, vad vill du kalla på, vad vill tro på i ditt liv? Ge aldrig upp hoppet utan fortsätt tro för då väljer du kärlek & mod. Då jag älskar olivträd så blev jag nyfiken på vad olivträd stod för så jag läste i boken Växternas språk av Solöga, den visdomen där hjälpte mig på min väg och kanske kan den hjälpa dig också;

Jag är trygg, Jag är stark, Jag är på rätt väg, Jag får den hjälp jag behöver, Kärleken är alltid närvarande i mitt liv

Du kan skapa fokus med att upprepa denna visdom, på så sätt väljer du att kalla tillbaka kraften från rädslorna. Och kom ihåg, om du kommit ifrån dig själv så är det aldrig försent att återvända, Du kan alltid återknyta kontakten med dig själv!

Med dessa ord vill jag önska dig en magisk månad, att uppleva allt det vackra som finns runtomkring dig, den kärleksfulla gåvan som Moder Jord föder fram, allt som växer fram ur jorden & Solens värmande strålar och regnet som kommer, tillsammans fyller det på med näring, ett samarbete på många nivåer där vi är en del av det.

Kärlek & Ljus


Låt din kärlek och ditt inre ljus inspirera dig och vägleda dig på din väg!

Påsken är här vilket får mig att tänka ännu mer på ägg och själv älskar jag formen på ägg, något nytt som vill födas. Och ser vi till vad påsken står för inom kristendomen så är det ju tiden då Jesus korsfästes och begravdes för att sedan återuppstå och ägget är då symbolen för pånyttfödelse och liv vilket markerar påskens budskap om uppståndelse. Jesus hade sin uppgift när han klev ner på jorden och det har vi alla, men ibland kommer vi ifrån oss själva, lyssnar kanske mer på andra och ser inte vårt eget inre ljus som finns där för att vägleda oss på vår väg. Jag fick då en tanke om just ägg, vad innehåller ditt ägg?


Visualisera ett ägg framför dig.  Hur ser ditt ägg ut och vad innehåller det? Ta nu ett par djupa andetag, blunda och låt dina händer vila på din mage, sitt så en liten stund. Du behöver bara fokusera på din andning och bilden av ditt ägg framför dig. Vad ser du och vad känner du när du ser ditt ägg? Kanske känner du längtan av att måla, skriva det som du ser och känner, låt inget hindra dig utan skapa det som vill uttryckas inom dig. Allt som du ser är det som sker inom dig och det är din inre vägledning som visar dig vägen till det som ditt ägg vill ge dig så kom ihåg att Tacka för gåvan.

Vi blir alla vägledda på ett eller annat sätt och vi bär alla på en egen rikedom - skattkista vilket är den som kan inspirera oss och lära oss på vår väg här i livet. Och det handlar om vår egen vibration - energi som vi kom hit till jorden för att lära oss av och det är den dagen vi föds på, månaden, årtalet och när man lägger ihop de siffrorna så blir det ett tal och då kan man inom Aura-Soma få fram vilken balansolja det är som vi kom hit för att lära oss av. Visst är det spännande, det är också här vi kan möta våra största utmaningar, det som ligger i mörkret det vi inte vill se i oss själva, men när vi möter det så ser vi ljuset och vi får dom största gåvorna.


Vill du följa ditt hjärta och låta ditt ljus inspirera dig?


Att följa sitt hjärta oavsett om man blir ensam, att stå upp för det som känns rätt inom sig själv. När vi låter hjärtat vägleda kan det innebära att vi behöver göra val och det innebär att välja mod i stället för rädsla. På bilden ovan ser du Aura-Soma balansolja som är ljusgul & ljusrosa och skakad blir den ljuskorall som handlar om att älska de delar hos oss själva som vi har givit negativ uppmärksamhet till. Vilket är det vi gör när vi bland annat skickar negativa tankar eller pratar illa om andra människor för det är en spegel till oss själva, vi pratar illa om oss själva. Vi behöver då bli snällare mot oss själva och när vi blir medvetna om de delar av oss själva som vi inte har älskat tillräckligt kan de delarna integreras med oss och vi kan förstå att det är de delar som hjälpt oss att förstå oss själva. Vi kan alla vända skuggor till ljus och vi kan bli medvetna om, att när vi agerar utifrån rädsla skapar vi mer rädslor. Så om vi kan älska våra rädslor kan vi integrera den energi som sitter fastlåst i våra rädslor och därigenom ta nästa steg framåt, att släppa taget om obesvarad kärlek, att släppa taget om rädslan.

Lady Portia quintessens har färgen guld, att se vårt eget inre guld och balansoljan med henne är ljusgul/ljusrosa och som jag skrev blir det ljuskorall och korall är en ny vibration, en Kristus energi och med tanke på vilken vecka vi befinner oss i då Påsken inom kristendomen är tiden då Jesus korsfästes och begravdes för att sedan återuppstå. Så kanske ditt ägg vill visa dig vägen till något nytt som kommer!

Jag önskar dig en underbar Påskhelg och allt gott till dig på Din väg!

Kärlek & Ljus
Jeanette

23032023
Visdom & Feminin kraft


Wow, vilken dag, jag vaknar upp och känslan inom mig är att det är något speciellt och bara genom att se på dagens datum 23032023 så känner jag det inom hela mig, Visdom & Feminin kraft omgiven av Kärlek & Ljus!

Jag blir så glad, guld och visdom, intuition och feminin kraft, jag tänker nu på alla fantastiska starka kvinnor som visar vägen till hur vi skall lita på vår intuition och lyfta fram vår visdom, vårt eget inre guld. Att släppa taget om rädslor som hindrat oss från att se vår kunskap, rädslor som gjort att vi backat, gömt oss, för såg vi vår egen kunskap och vågade vi lita på vår intuition? Vi är många som inte gjort det men börjar göra det och vägen dit kan vara lång men det är värt varje steg för att bryta dessa mönster från ett samhälle som enbart stödjer sig på intellektet. Inte konstigt om vi upplever inre kamp och tävling vilket är den känslan jag själv hade under många år.


Upplever du en kamp inom dig, splittring, förminskar du dig, litar du på din intuition?

Kampen som fanns inom mig handlade om två sidor, de brottades och vem skulle vinna men behövde någon vinna, varför inte bara släppa taget och ge upp kampen, det behöver aldrig vara konkurrens utan i stället samarbete. Det kan låta enkelt, som att det är väl bara att släppa taget men vi kan bära på så mycket rädslor från gamla liv och präglingar som sitter fast så djupt, rädslor som vi inte ens är medvetna om, och det är inte bara våra egna. Vi kan uppleva det som att för varje gång vi tar steg framåt så är det som att någon drar tillbaka, vilket då kan vara en prägling, generationerna bakåt i tiden känner oro. Men det som drar tillbaka vill fånga vår uppmärksamhet, det vill säga oss något och vi kan läka svårigheter, vi kan välja att möta rädslan. För varje gång vi går emot så visar vi på att det är framåt vi skall och på så sätt bryter vi dessa mönster och Vi lyfter fram den feminina sidan. 

 Det handlar inte bara om kvinnor utan även män bär på det här mönstret och många gånger finns det en dålig självkänsla, självförtroende, osäkerhet i det feminina. Så vi behöver alla börja inifrån för att det skall skifta i världen, att finna samarbetet inom vår logiska och intuitiva sida, jämställdhet utifrån kärlek, Det inre kriget behöver sluta fred!

Aura-Soma flaskan på bilden har nummer 32 och heter Sophia, kungsblå-guld och det är en av flaskorna som jag har skapat en unik inre helande resa med, då den haft och har en stor betydelse för mig i mitt liv. Jag har mött jättemycket inom den, så mycket rädslor vilka bland annat handlade om att lita till min intuition vilken orsakade flera blockeringar som satte sig fysiskt i min kropp, bland annat mycket huvudvärk, svårt med andning, ångest och inget flöde i menstruation och vad handlar menstruation om, det feminina, den Feminina kraften. Det går att vända, det går att läka, när vi lyfter upp det som finns i vårt undermedvetna så kan vi bryta mönster och vi får flöde i kroppen, vi väljer glädje, samarbete,  vi väljer att omvandla något, vi ser vårt eget värde, vi får en stark självkänsla och ett starkt självförtroende. Vi helar linjen bakåt och framåt för kommande generationer!

Att övervinna de hinder där samarbete är grunden för resolution, snarare än konfrontation.
Släpp den inre kampen och en större bild avslöjas.
Klarhet kommer i förhållande till den visdom som finns djupt inom dig.
Ett meddelande från stjärnorna, Pandoras ask öppnas och du får uppleva all din gudomlighet – din skattkista – ditt inre guld!


Förutom att jag såg flaska 32 så ser jag även flaska 23 en underbar flaska som heter Kärlek & Ljus den är rosenrosa och rosa. Det jag ser är, att 23 finns på båda sidor om 32 och visar oss vägen på att vi är en enhet, vi är ett med himmel & jord, det finns ingen splittring.  Men som världen ser ut så uppstod det kaos, krig, splittring som gjorde att vi kom längre och längre ifrån oss själva och det var då det feminina ledarskapet försvann, det blev ett samhälle som styrdes mer av intellektet. Men tillsammans är vi starka och tillsammans kan vi skapa förändring, vi kan ta tillbaka det feminina ledarskapet så de står bredvid varandra, mannen och kvinnan i vår hjärtan, jämställda utifrån kärlek - Hjärtats empati.

 Vill du skapa förändring och känner längtan efter att lyfta fram din visdom, lita till din intuition, läka sår, bli medveten om rädslor som hindrar dig i ditt liv så tveka ej, låt inga rädslor styra, utan välj kärlek. Om du behöver vägledning är du varmt välkommen att ta del av mina inre unika helande resor antingen som mentorskap eller om ni är några som vill göra en helande resa tillsammans är ni varmt välkomna att maila mig eller ringa mig så löser vi det.

Samarbete & Relationer


Det är söndag och en vecka har gått sedan vi var flera personer som samlades i scoutstugan här i Frillesås för att tillsammans uppleva yoga, trummeditation och Aura-Soma. Det var en magisk fin stund med samarbete på flera sätt och det var just ordet samarbete som blev starten på min vecka. Tankar och känslor kring vad det handlar om vilket tog mig vidare till relationer, vad relationer handlar om och vilka relationer som är viktiga. Och hur är samarbetet i relationer, är det ömsesidigt och kärleksfullt, är det äkta eller är det på ytan. Vilka släpper man in riktigt nära till sig själv. Är man ens nära sig själv, känner man sig själv? Är man ödmjuk mot sig själv eller dömer man sig själv? Hur är det för dig? Har du en nära relation till dig själv, känner du dig själv? Vem är det som du ser när du tittar på dig själv i spegeln?

Så ordet samarbete fick mig att stanna upp och minnas tillbaka till tiden innan jag hade en nära relation till mig själv. Hur det var när jag såg på mig själv i spegeln, hur jag tryckte ner och förminskade henne jag såg. Och tänk att jag sökte mina svar om mig själv i det yttre när hon som hade alla svaren fanns så nära, hon stod ju där, mitt framför mig i spegeln, Men vem var hon? Vad hade hon dolt för sig själv, vilka sidor vad det hon inte ville se?


I meditation möter jag mig själv, jag vänder blicken inåt, ställer mig själv frågor som; Vem är jag, vad vill jag, vad är viktigt, vad gör mig glad, vad gör mig ledsen, vad vill jag förändra, vad vill jag ha kvar och så vidare. Att finna hjärtat inom mig själv, att ta ansvar över mina tankar och känslor, att finna samarbetet inom mig själv, att ha en nära relation till mig själv, och det är Korallfärgens helande energi Kärlekens visdom, En ny tid, en ny början för samarbete på flera nivåer, när vi älskar alla delar av oss själva framför allt det som ligger i det dolda så sker magi, att se saker på en ny nivå, en ny information av oss själva, en ny vibration, en kristusenergi. När vi passerar rosa så får vi en djupare kärlek till oss själva, ömsesidigt beroende och oberoende, vi finner visdomen att älska alla delar av oss själva  

 

Vill du öppna en ny dörr i ditt liv, dörren som är vägen in till att lära känna Dig själv, den person som du kommer leva med tills du lämnar det här livet? Ett första steg för att skapa en relation till dig själv kan vara att verkligen titta på dig själv i en spegel. Tycker du om det du ser eller vad är det som inte är bra? Vad är det du vill förändra och varför vill du ändra på det? Här handlar det om att vara ärlig mot dig själv, det är inga svar som skall lämnas vidare till någon annan, det är ingen som skall bedöma dig, den enda som bedömer eller dömer dig är du själv så var ärlig, skriv ner allt som kommer till dig, titta på det du skrivit och läs det gärna högt. Lyssna, Vad är det du säger om dig själv?

Att ta första steget och närma dig själv är modigt och du är modig, du klarar det, det enda som krävs är att det är du själv som tar steget för det är det ingen annan som kan göra, men ge dig själv tid och kanske krävs det tålamod, allt sker inte på en gång eller så gör det kanske det. Vi är alla olika och vi kan bära på präglingar som hindrat oss från att se oss själva, till exempel jantelagen, du skall inte tro att du är något, kanske känner du igen dig kanske inte. En fin och kärleksfull relation till dig själv gör att samarbetet inom dig själv också blir bra, ett samarbete som öppnar dig för nya nivåer av dig själv, ett samarbete som för dig närmare dig själv, ett samarbete där du börjar se alla sidor av dig själv, ett samarbete där du kan spegla dig i din omgivning, vad är du ser i andra, vad är det du blir glad av, vad är det som du stör dig på, blir avundsjuk på, blir arg på, notera allt som du lägger utanför dig på andra, notera när du dömer andra för när du dömer andra så dömer du dig själv, notera när du förminskar andra för då förminskar du dig själv, notera vilka i din omgivning som är snälla mot dig, du är snäll mot dig själv, notera vilka som gör dig glad och inspirerar dig det är en spegel av dig, du gör dig själv glad, du inspirerar dig.

När du öppnar dig för att möta de sidor inom dig som du dolt, tar du tillbaka dom till dig och då öppnar sig en ny värld, du skapar en kärleksfull relation till dig själv och på så sätt kommer du att se på världen med andra ögon, kärleksfulla ögon för du ser på dig själv med kärleksfulla ögon.

Namasté, Jeanette

Sensitive
Att vara känslig är en gåva


Att känna med andra, att förstå andra, men hur är det med att förstå sig själv och hur är det känna av energier, att känna av allt i sin omgivning att vara känslig utan att veta om det?

Idag vill jag hylla alla som är känsliga, Tack för att ni finns, jag har fått så mycket vägledning av känsliga i min närhet, WOW, det är en fantastisk resa, jag sitter här idag och bara njuter.

Förr var känslig något negativt för man visste inte var det var utan om en person var orolig så sa man i nedlåtande, negativt tonfall: Den är så känslig! Kan du känna igen dig, har du hört detta? Själv har jag vuxit upp med det och på så sätt förstod inte jag heller, för jag hade ingen erfarenhet av energier, ingen pratade om det. Och det som är okänt blir man mer rädd för och på så sätt är det lätt att man trycker ner människor som är oroliga av sig. Man förminskar dem och på så sätt känner de sig ännu mer misslyckade och tillslut har de kanske ingen självkänsla kvar alls…………..Vad händer då? Vad tror du? Och vad innebär känslig för dig?


Jag är själv känslig men hade ingen aning om det innan jag började söka mig själv, min egen sanning och att då komma i kontakt med energier blev verkligen en Aha, upplevelse, Nu förstod jag, allting stämde in på mig!


Vad handlar det om att vara känslig?

För mig handlar det om att vara i kontakt med sina känslor, att man har empati, förståelse och medkänsla! Man känner av allt sin omgivning, hela universum, vilket kan göra att man lätt blir förvirrad, framför allt om man inte känner sig själv utan tar in allt i sin omgivning. Att vara känslig syns inte, man kan ha ett yttre som ger intrycket av att man är lugn men på insidan är det kaos. Man tar in fler intryck än icke känsliga, man tänker mer än andra, man upplever det jobbigt på platser med höga ljud, platser med mycket folk, Det är som att vissa ljud skär rätt igenom kroppen och det gör ont. Detta är svårt för en icke känslig person att förstå eftersom den inte känner så och det är inget som går att bevisa men det är ju inget man hittar på


Som känslig har man ofta höga krav på sig själv och om man inte klarar dom så känner man sig misslyckad, borde ju klara det för det gör ju ”alla andra”, man tar på sig saker som att allt är ens eget fel, allt detta gör att Självkänslan och självförtroendet oftast är lågt eller kanske är det helt borta.

Det är lätt att man anpassar sig efter andra och blir då slutkörd, orkar ingenting och då anklagar man sig ännu mer för man borde, eller så stänger man in sig och kanske slutar det med ångest, socialfobi, ja, det finns massa olika destruktiva beteenden. Kanske har man sökt hjälp men bara fått mediciner som trycker undan känslorna, vilket gör ju att man kommer ännu längre från sig själv, man har börjat lyssna mer på rädslan den där rösten som väljer det negativa och trycker ner.

Att vara en känslig person utan att veta om det kan innebära att man upplever massa olika känslor när man befinner dig på olika platser, kanske uppstår det kaos inombords, kanske bli man förvirrad har svårt att fokusera, blir trött, får huvudvärk, arg, ledsen, illamående, och fattar ingenting, eller om man befinner sig t ex i butiker så rusar man fram för att snabbt komma därifrån för att man känner något men kan inte förklara vad det är för det är bara något man känner. Som känslig kan man också utagera andras känslor utan att den ens vet om det och då uppfattas man av omgivningen som jobbig och störande!

Man kan vara en social person samtidigt som man är känslig, vilket innebär att man behöver oftast mer tid för sig själv, man behöver sätta gränser, man behöver inte vara med överallt, det viktiga är att känna efter vad man själv vill och inte låta andra runtomkring styra, att göra val handlar om att man väljer att sätta sin egen hälsa i första hand, det som gör att man finner balans och harmoni i sitt eget liv.

Allt jag har skrivit om idag är utifrån mina egna erfarenheter och upplevelser så jag skulle kunna skriva ännu mer då det ligger mig varmt om hjärtat och jag lär mig själv hela tiden. Så om du vill får du gärna skriva till mig om du känner igen dig själv, eller har du kanske någon i din närhet som är känslig som du kanske upplever som orolig, kanske bär den personen på denna fantastiska gåva, kanske är den känslig och kan lära dig något om dig själv,


Så vad säger du, tycker du som jag att det är dags att ta bort den negativa stämpeln som känslig har fått?

Tillsammans kan vi skapa förändring,  ju fler som blir medvetna om vilken fantastisk gåva känslig är desto bättre. Låt 2023 bli året då det vänder, vi lyfter fram Känslig i ljuset och låter den ta sin plats i världen, Gåvan som är en styrka att vara i kontakt med sina känslor, att man har empati, förståelse och medkänsla, Så Heja Känsligheten!

Med dessa ord vill jag önska dig en magisk helg!

Kärlek & Ljus

Jeanette

1 advent

Vi tänder ett ljus i advent, det första ljuset av fyra lyser upp i mörkret, ett ljus som ger hopp om det nya som kommer. Jag vaknar tidigt och känslan från gårdagens besök i Varbergs Kyrka finns fortfarande kvar, det var en mycket speciell känsla, det skedde så mycket inom mig när jag var där. Jag behövde inga förklaringar utan jag lät tårarna som kom rinna ner för mina kinder och jag förstod varför min själ hade kallat på mig att vara med där just den dagen.


Vi behöver inte alltid veta varför vi skall befinna oss på vissa platser, vår själ vet och när vi lyssnar på den så släpper vi taget om hur eller vad det är som skall ske, vi har tillit till att allt blir som det ska. För kanske är det just då vi skall göra dom där fantastiska mötena med andra människor, eller som jag skriver om här ovan, en känsla inombords, tårar som rinner, som rinner av tacksamhet, för allt det fina, för att vara en del av allt,


Att sitta och lyssna på det som hon, prästen, pratade om kändes fint, så mycket igenkänning med allt som jag själv upplevt och skrivit om förra veckan. Kanske inte så konstigt att det kändes som att det nya året börjar nu vid 1 advent, vilket prästen pratade om att det gör inom kyrkan. Förra veckan skrev jag om Förändring i den nya tiden, Förlåta, släppa taget om det gamla, medkänsla och samarbete. De olika gröna färgernas helande energier som hjälper oss att öppna våra hjärtan.


När jag satt i kyrkan så reflekterade jag över hur mycket jag hade förlåtit och släppt taget om som har handlat om kyrkan och makt, det kändes gott inom hela mig. Kyrkan representerar ju andlighet men jag hade inte sökt min inre frid där vilket jag tror beror på allt det jag behövde förlåta som hade med kyrkan att göra. Min väg, mitt sökande efter andligheten har varit via meditation, Aura-Soma och det schamanska.

Om vi ser Ett ljus i mörkret som chansen till att finna vägen som leder oss hem till oss själva, att se vårt eget ljus, så finner vi vår egen kraft och inspiration, vi fyller oss med energi och passion för livet. Som jag känner så handlar det om Kristus energin, den villkorslösa kärleken och medkänslan. Den som vi alla har någonstans inom oss, att väcka upp den sidan, att finna källan inom oss själva och att vi är ett med allt.


Hur är det för dig, söker andligheten?

Har du något gammalt som du vill släppa taget om, för att gå vidare in i det nya?

Kan du känna att du är en del av allt, eller känner du dig ensam och utanför?

Dras du in i julstress eller känner du dig lugn att allt blir som det ska, oavsett vad du hinner med eller inte hinner med?


Allt är möjligt och allt kan hända, Vad är viktigt för dig just idag? Vill du stanna upp blunda och lyssna till din inre röst, din själ?

Ibland vet vi kanske inte, vad som egentligen är viktigt utan allt bara går på rutin, men Bara genom att lägga en hand på ditt hjärta, blunda och ställa frågan: Vad är viktigast idag? Vad behöver jag göra idag? Låt det komma till dig, låt inte hjärnan börja söka efter ett svar, utan lyssna och ta till dig det som kommer, ibland kommer det konstiga saker kanske man tycker, till exempel du kanske skall lyssna på en låt, och det kanske är det som avgör hela dagen, den låten fyller dig med glädje och inspiration.

Med dessa ord vill jag önska dig en fin dag!

Förändring i den nya tiden, Feminint ledarskap,
Medkänsla & Samarbete

Död - utåt, Balansolja klar / grön

Död  - tillbaka Balansolja olivgrön / olivgrön

Förlåtelse

Kan man förändra, kan man förlåta något gammalt och gå vidare i livet?

I mitt blogginlägg idag vill jag dela med mig av att det är aldrig försent att förlåta sig själv eller andra. Det är först när vi kan förlåta som vi kan gå vidare i våra liv.

Förändring i den nya tiden, det feminina ledarskapet, ödmjukhet och medkänsla är det som kommer till mig idag. Hur gör man om man vill släppa taget om något som man kanske inte ens vet vad det är, utan man har bara en känsla inom sig och kanske signalerar kroppen massa. Det kan handla om mycket gammal energi och helt plötslig börjar kroppen göra motstånd men den vet inte varför, kanske är den rädd för det som komma skall. Hur kan man få hjälp? Jag kan varmt rekommendera Aura-Soma vilket är det som hjälper mig.


Förändring i den nya tiden och det feminina ledarskapet - Hjärtats undervisning, att uttrycka oss från våra hjärtan, låta vår manliga och kvinnliga sida stå bredvid varandra, samarbete utifrån kärlek. Men det är också i våra hjärtan vi kan bära på mycket sorg och rädslor. Vågar man då släppa taget, har man tillit till det okända?

”I ett andetag släpper hen taget om det gamla, hen frigör gamla begränsningar som suttit fast så hårt och så länge, begränsningar som hindrat henne / honom från att vara den hen är, Äntligen kan hen möta sig själv, sitt sanna jag, och då reser hen sig upp i sin fulla kraft”,  så här kan det bli när vi släpper taget och väljer att lita till livsprocessen.


Ett kort på någon kan väcka upp känslor vilket kan hjälpa oss att öppna upp en dörr inom oss där något är redo att frigöras och släppas taget om.  För att välkomna något nytt behöver vi ta farväl av det som varit. Vi behöver göra det i kärlek för om vi släpper taget om det utifrån ilska så kommer det att dyka upp i olika skepnader för att få sin uppmärksamhet. Det kan vara så att vi inte är redo första gången, kanske inte heller tredje eller fjärde, men till slut så kommer dagen när man känner att nu är man redo,


Ett exempel på något riktigt gammalt är mina egna upplevelser av mycket gammal energi som är dömande och förminskar andra. Jag längtade efter den mjuka och kärleksfulla energin, den som har medkänsla.  Det jag behövde komma till insikt om, var att för att välkomna den kärleksfulla delen med medkänsla behövde jag ta farväl av den gamla energin i kärlek. 


När vi möter de sidor inom oss som ligger i skuggan – det vi inte vill se i oss själva, att erkänna dom för sig själv till exempel sidor av missunnsamhet, avundsjuka på andra vilket kan göra att man blir dömande och förminskar andra. Då tar man tillbaka de delarna i sig själv, man äger dom och då först kan det skifta. Det blir som bilderna ovan, att frigöra och släppa taget, död och pånyttfödelse.

Tarokorten ovan handlar om Död, att frigöra och släppa taget. Kortet som är död – utåt, har en balansolja kopplad till sig den är klar/grön och handlar om förändring och att få klarhet, den hjälper oss att se vårt inre ljus, förlösa tårar och sorg. Det andra kortet är död – inåt och har balansoljan som är olivgrön/olivgrön – den stärker vårt feminina ledarskap hjälper oss att frigöra svartsjuka, missunnsamhet och bitterhet. Den hjälper oss att lita till livsprocessen.

Balansoljorna hjälper oss att lyfta upp vårt undermedvetna till medvetenhet och först då kan vi skapa förändringen, vi finner gåvorna som kommer när vi tar oss igenom utmaningarna, de som ligger i vårt undermedvetna vilket är det som kanske gör att vi mår dåligt, har ont. Flaskorna arbetar på fyra nivåer, fysiskt, emotionellt, mentalt och andligt så vi får en fantastisk hjälp till inre vägledning som hjälper oss att skapa en yttre förändring. (de botar inga sjukdomar)

Du får du gärna höra av dig till mig på mail, jeanette@jeanttemard.se om det är något du funderar över kring det jag skrivit om.


Med dessa ord vill jag önska dig en fin 1 Advent helg!

Dansa dig fri, bli ödmjuk, lyssna & se dig själv


Mina egna rädslor spelade upp sig framför mig som ett skådespel utan att jag visste om det, det var som om dom dansade där mitt framför mina ögon, ville dom bjuda upp mig eller ville dom få mig att gömma mig och aldrig komma fram, ja, valet var mitt, antingen kunde jag låta rädslorna vinna eller så kunde jag välja att utmana dom, dansa med dom, låta livet leka, välja kärlek och ömhet, lyssna och se mig själv,

Känner du kanske igen dig, kan du känna rädsla för något som gör att du vill gå och gömma dig, krypa upp i soffan och inte gå någonstans? Du är inte ensam, så många gånger jag känt det och jag hade ingen aning om varför det var så,

Kärlek & Ömhet är orden som kommer till mig idag och mina tankar går till att bli medveten om mönster och präglingar som håller oss fast. 

  • Vad är det som vi kvinnor bär på som många gånger håller oss tillbaka från att lyssna på oss själva?
  • Vad är det som gör att vi kvinnor ofta dömer och utplånar oss själva? 
  • Vad är det som gör att vi oftast sätter andras behov före våra egna?

Ja, svaren är nog många och jag kan endast relatera till mina egna erfarenheter och varför jag nästan utplånade mig själv, satte andra före, tog hand om mig själv sist, om det blev tid över, ett annat exempel: jag var väldigt bra på att låta andra ta mat först och jag tog det som blir över, för mig var det inte så noga med. 

Jag hade en kropp som signalerade med massa olika signaler men jag lyssnade inte utan körde på.  Så jag förstår att den ljuvliga rosa färgen,  den mjuka feminina energin, den omhändertagande kallade på min uppmärksamhet, Jag behövde ta hand om mig själv!

Känner du längtan av att ta hand om dig själv, lyssna och se vad som söker din uppmärksamhet?

Kärleken och ömheten  finns i den rosa färgens helande energi vilket är den feminina energin, den omhändertagande, att ta hand om sig själv. Den är ljuvlig och så helande, man får tillgång till att läka såren som man bär på, som kan handla om: sår av övergivenhet, sår av skuld och skam och känslor av att ej vara värd. 

Att bli medveten och förstå varför man bär på ilska, varför man kanske inte känner sig trygg, varför man kanske söker bekräftelse, varför det finns hormonella obalanser, varför det kanske går så långt så att man får cellförändringar på livmodertappen.

Vi ligger alla i vår mammas mage, livmoder och Vad bar hon på, fanns det oro, sorg och vad bar linjen av kvinnor före henne? Oavsett vad som förs vidare från generation till generation så kan vi bryta dessa präglingar, vi kan skapa förändring genom att läka dessa sår. Männen bär också på präglingar för det har ju också legat i sin mammas mage, livmoder. Men många gånger är det vi kvinnor som vill ha en förändring, och i stället för att bara säga att männen får göra det så kan man se det som att, Vad är det som behöver skifta inom en själv? Kanske är det så att om vi kvinnor börjar så följer andra efter, det blir som ringar på vattnet.

Att ta hand om sig själv och lyssna till sina egna behov, ge sig själv näring, är inget man skall känna skuldkänslor för, vilket man kanske gör. Kanske kommer tankar om att vad skall andra säga? Men det är deras ansvar, många gånger handlar det om avundsjuka, andra kvinnor vill samma sak, men av någon anledning så gör dom inte det. Men det spelar ingen roll för om DU känner längtan så kan DU skapa förändring i DITT liv. 

Börja med att sätta dig själv främst, lyssna och se dig själv, bli medveten och Dansa dig fri från begränsningar och präglingar!

 18 januari startar Yoniverse, en unik inre resa, heliga stunder för dig själv men ändå tillsammans med andra kvinnor i en cirkel. Då vi många gånger bär på likande sår, kan vi få stöd och trygghet i varandra, stället för att känna avundsjuka, döma och förminska, vilket varit så vanligt bland kvinnor. Det känns som att det är dags att bryta även dessa präglingar, ur en stark gemenskap föds det starka individer, så vi behöver varandra, det är så vi tillsammans kan bryta mönster, vi blir dom så går före och visar vägen för kommande generationer!

Rättvisa

Vi bär alla på en egen skatt, 

ingen annan kan veta vad vi bär inombords, vilka minnen som finns lagrade i var och ens celler, minnen från tidigare liv och i detta liv.

Precis som färger har budskap till mig så har jag också fantastisk hjälp av mina tarokort. Att börja dagen i sillhet, äta frukost i lugn och ro, sedan sitta och skriva, är min start på dagen. Och idag dök ordet Rättvisa upp, mina tankar gick då till hur jag sökt rättvisa inom mig själv fast jag hade inte tänkt på det som rättvisa för jag längtade efter att det skulle vara jämställt, lika värde, ödmjukhet.

Sidan inom mig som ville ta mer plats var den feminina, den intuitiva delen som bara vet, hon som går på känslan, hon behöver inga vetenskapliga bevis. Så det var här jag hade en kamp, och kanske känner du igen dig, kanske inte.

Vi kan finna balansen, jämställdheten inombords, vi kan läka gamla liv som påverkar oss i detta liv. Och med gamla liv menar jag att vi kan bära med oss cellminnen från t ex forntida Egypten där det fanns maktmissbruk, det var ingen jämställdhet.

Hur vet man att det är så? Ja, var och en bär med sig sina minnen och har sina upplevelser, och de kan uttryckas på olika sätt. För egen del hade jag mycket ilska, kände det som en tävling, ett kämpande och dömande, förminskande, dessa delar ville få uppmärksamhet, de ville bli läkta.

I djupet av oss själva finns en skatt och vi kan alla finna den

Finns det något inom dig som vill få uppmärksamhet? 

Kanske signalerar din kropp, du har kanske ont någonstans, det kan då vara ditt inre som signalerar, kanske handlar det om att du skall lyssna, ge dig själv fokus,

Inom Aura-Soma finns guld pomander som hjälper oss att hålla fokus, bli centrerade. Quintessensen Lady Portia är rättvisans gudinna och hon hjälper oss att inte kritisera oss själva så hårt, att bli mer rättvis och värdesätta sig själv, sitt eget inre guld. Och rosa pomander, att ge sig själv värme, kärlek, acceptera utan att kritisera.


På bilden här ovanför ser du ett tarokort med Lady Portia, om du vill kan du sitta och titta på henne, skriva ner vad du ser och sedan läsa det högt för dig själv. Allt du ser i bilden är en spegling till dig själv, och om du har något du funderar över får du gärna höra av dig till mig på mail, jeanette@jeanettemard.se

Jag önskar dig en fin dag!