23032023
Visdom & Feminin kraft


Wow, vilken dag, jag vaknar upp och känslan inom mig är att det är något speciellt och bara genom att se på dagens datum 23032023 så känner jag det inom hela mig, Visdom & Feminin kraft omgiven av Kärlek & Ljus!

Jag blir så glad, guld och visdom, intuition och feminin kraft, jag tänker nu på alla fantastiska starka kvinnor som visar vägen till hur vi skall lita på vår intuition och lyfta fram vår visdom, vårt eget inre guld. Att släppa taget om rädslor som hindrat oss från att se vår kunskap, rädslor som gjort att vi backat, gömt oss, för såg vi vår egen kunskap och vågade vi lita på vår intuition? Vi är många som inte gjort det men börjar göra det och vägen dit kan vara lång men det är värt varje steg för att bryta dessa mönster från ett samhälle som enbart stödjer sig på intellektet. Inte konstigt om vi upplever inre kamp och tävling vilket är den känslan jag själv hade under många år.


Upplever du en kamp inom dig, splittring, förminskar du dig, litar du på din intuition?

Kampen som fanns inom mig handlade om två sidor, de brottades och vem skulle vinna men behövde någon vinna, varför inte bara släppa taget och ge upp kampen, det behöver aldrig vara konkurrens utan i stället samarbete. Det kan låta enkelt, som att det är väl bara att släppa taget men vi kan bära på så mycket rädslor från gamla liv och präglingar som sitter fast så djupt, rädslor som vi inte ens är medvetna om, och det är inte bara våra egna. Vi kan uppleva det som att för varje gång vi tar steg framåt så är det som att någon drar tillbaka, vilket då kan vara en prägling, generationerna bakåt i tiden känner oro. Men det som drar tillbaka vill fånga vår uppmärksamhet, det vill säga oss något och vi kan läka svårigheter, vi kan välja att möta rädslan. För varje gång vi går emot så visar vi på att det är framåt vi skall och på så sätt bryter vi dessa mönster och Vi lyfter fram den feminina sidan. 

 Det handlar inte bara om kvinnor utan även män bär på det här mönstret och många gånger finns det en dålig självkänsla, självförtroende, osäkerhet i det feminina. Så vi behöver alla börja inifrån för att det skall skifta i världen, att finna samarbetet inom vår logiska och intuitiva sida, jämställdhet utifrån kärlek, Det inre kriget behöver sluta fred!

Aura-Soma flaskan på bilden har nummer 32 och heter Sophia, kungsblå-guld och det är en av flaskorna som jag har skapat en unik inre helande resa med, då den haft och har en stor betydelse för mig i mitt liv. Jag har mött jättemycket inom den, så mycket rädslor vilka bland annat handlade om att lita till min intuition vilken orsakade flera blockeringar som satte sig fysiskt i min kropp, bland annat mycket huvudvärk, svårt med andning, ångest och inget flöde i menstruation och vad handlar menstruation om, det feminina, den Feminina kraften. Det går att vända, det går att läka, när vi lyfter upp det som finns i vårt undermedvetna så kan vi bryta mönster och vi får flöde i kroppen, vi väljer glädje, samarbete,  vi väljer att omvandla något, vi ser vårt eget värde, vi får en stark självkänsla och ett starkt självförtroende. Vi helar linjen bakåt och framåt för kommande generationer!

Att övervinna de hinder där samarbete är grunden för resolution, snarare än konfrontation.
Släpp den inre kampen och en större bild avslöjas.
Klarhet kommer i förhållande till den visdom som finns djupt inom dig.
Ett meddelande från stjärnorna, Pandoras ask öppnas och du får uppleva all din gudomlighet – din skattkista – ditt inre guld!


Förutom att jag såg flaska 32 så ser jag även flaska 23 en underbar flaska som heter Kärlek & Ljus den är rosenrosa och rosa. Det jag ser är, att 23 finns på båda sidor om 32 och visar oss vägen på att vi är en enhet, vi är ett med himmel & jord, det finns ingen splittring.  Men som världen ser ut så uppstod det kaos, krig, splittring som gjorde att vi kom längre och längre ifrån oss själva och det var då det feminina ledarskapet försvann, det blev ett samhälle som styrdes mer av intellektet. Men tillsammans är vi starka och tillsammans kan vi skapa förändring, vi kan ta tillbaka det feminina ledarskapet så de står bredvid varandra, mannen och kvinnan i vår hjärtan, jämställda utifrån kärlek - Hjärtats empati.

 Vill du skapa förändring och känner längtan efter att lyfta fram din visdom, lita till din intuition, läka sår, bli medveten om rädslor som hindrar dig i ditt liv så tveka ej, låt inga rädslor styra, utan välj kärlek. Om du behöver vägledning är du varmt välkommen att ta del av mina inre unika helande resor antingen som mentorskap eller om ni är några som vill göra en helande resa tillsammans är ni varmt välkomna att maila mig eller ringa mig så löser vi det.

Samarbete & Relationer


Det är söndag och en vecka har gått sedan vi var flera personer som samlades i scoutstugan här i Frillesås för att tillsammans uppleva yoga, trummeditation och Aura-Soma. Det var en magisk fin stund med samarbete på flera sätt och det var just ordet samarbete som blev starten på min vecka. Tankar och känslor kring vad det handlar om vilket tog mig vidare till relationer, vad relationer handlar om och vilka relationer som är viktiga. Och hur är samarbetet i relationer, är det ömsesidigt och kärleksfullt, är det äkta eller är det på ytan. Vilka släpper man in riktigt nära till sig själv. Är man ens nära sig själv, känner man sig själv? Är man ödmjuk mot sig själv eller dömer man sig själv? Hur är det för dig? Har du en nära relation till dig själv, känner du dig själv? Vem är det som du ser när du tittar på dig själv i spegeln?

Så ordet samarbete fick mig att stanna upp och minnas tillbaka till tiden innan jag hade en nära relation till mig själv. Hur det var när jag såg på mig själv i spegeln, hur jag tryckte ner och förminskade henne jag såg. Och tänk att jag sökte mina svar om mig själv i det yttre när hon som hade alla svaren fanns så nära, hon stod ju där, mitt framför mig i spegeln, Men vem var hon? Vad hade hon dolt för sig själv, vilka sidor vad det hon inte ville se?


I meditation möter jag mig själv, jag vänder blicken inåt, ställer mig själv frågor som; Vem är jag, vad vill jag, vad är viktigt, vad gör mig glad, vad gör mig ledsen, vad vill jag förändra, vad vill jag ha kvar och så vidare. Att finna hjärtat inom mig själv, att ta ansvar över mina tankar och känslor, att finna samarbetet inom mig själv, att ha en nära relation till mig själv, och det är Korallfärgens helande energi Kärlekens visdom, En ny tid, en ny början för samarbete på flera nivåer, när vi älskar alla delar av oss själva framför allt det som ligger i det dolda så sker magi, att se saker på en ny nivå, en ny information av oss själva, en ny vibration, en kristusenergi. När vi passerar rosa så får vi en djupare kärlek till oss själva, ömsesidigt beroende och oberoende, vi finner visdomen att älska alla delar av oss själva  

 

Vill du öppna en ny dörr i ditt liv, dörren som är vägen in till att lära känna Dig själv, den person som du kommer leva med tills du lämnar det här livet? Ett första steg för att skapa en relation till dig själv kan vara att verkligen titta på dig själv i en spegel. Tycker du om det du ser eller vad är det som inte är bra? Vad är det du vill förändra och varför vill du ändra på det? Här handlar det om att vara ärlig mot dig själv, det är inga svar som skall lämnas vidare till någon annan, det är ingen som skall bedöma dig, den enda som bedömer eller dömer dig är du själv så var ärlig, skriv ner allt som kommer till dig, titta på det du skrivit och läs det gärna högt. Lyssna, Vad är det du säger om dig själv?

Att ta första steget och närma dig själv är modigt och du är modig, du klarar det, det enda som krävs är att det är du själv som tar steget för det är det ingen annan som kan göra, men ge dig själv tid och kanske krävs det tålamod, allt sker inte på en gång eller så gör det kanske det. Vi är alla olika och vi kan bära på präglingar som hindrat oss från att se oss själva, till exempel jantelagen, du skall inte tro att du är något, kanske känner du igen dig kanske inte. En fin och kärleksfull relation till dig själv gör att samarbetet inom dig själv också blir bra, ett samarbete som öppnar dig för nya nivåer av dig själv, ett samarbete som för dig närmare dig själv, ett samarbete där du börjar se alla sidor av dig själv, ett samarbete där du kan spegla dig i din omgivning, vad är du ser i andra, vad är det du blir glad av, vad är det som du stör dig på, blir avundsjuk på, blir arg på, notera allt som du lägger utanför dig på andra, notera när du dömer andra för när du dömer andra så dömer du dig själv, notera när du förminskar andra för då förminskar du dig själv, notera vilka i din omgivning som är snälla mot dig, du är snäll mot dig själv, notera vilka som gör dig glad och inspirerar dig det är en spegel av dig, du gör dig själv glad, du inspirerar dig.

När du öppnar dig för att möta de sidor inom dig som du dolt, tar du tillbaka dom till dig och då öppnar sig en ny värld, du skapar en kärleksfull relation till dig själv och på så sätt kommer du att se på världen med andra ögon, kärleksfulla ögon för du ser på dig själv med kärleksfulla ögon.

Namasté, Jeanette

Sensitive
Att vara känslig är en gåva


Att känna med andra, att förstå andra, men hur är det med att förstå sig själv och hur är det känna av energier, att känna av allt i sin omgivning att vara känslig utan att veta om det?

Idag vill jag hylla alla som är känsliga, Tack för att ni finns, jag har fått så mycket vägledning av känsliga i min närhet, WOW, det är en fantastisk resa, jag sitter här idag och bara njuter.

Förr var känslig något negativt för man visste inte var det var utan om en person var orolig så sa man i nedlåtande, negativt tonfall: Den är så känslig! Kan du känna igen dig, har du hört detta? Själv har jag vuxit upp med det och på så sätt förstod inte jag heller, för jag hade ingen erfarenhet av energier, ingen pratade om det. Och det som är okänt blir man mer rädd för och på så sätt är det lätt att man trycker ner människor som är oroliga av sig. Man förminskar dem och på så sätt känner de sig ännu mer misslyckade och tillslut har de kanske ingen självkänsla kvar alls…………..Vad händer då? Vad tror du? Och vad innebär känslig för dig?


Jag är själv känslig men hade ingen aning om det innan jag började söka mig själv, min egen sanning och att då komma i kontakt med energier blev verkligen en Aha, upplevelse, Nu förstod jag, allting stämde in på mig!


Vad handlar det om att vara känslig?

För mig handlar det om att vara i kontakt med sina känslor, att man har empati, förståelse och medkänsla! Man känner av allt sin omgivning, hela universum, vilket kan göra att man lätt blir förvirrad, framför allt om man inte känner sig själv utan tar in allt i sin omgivning. Att vara känslig syns inte, man kan ha ett yttre som ger intrycket av att man är lugn men på insidan är det kaos. Man tar in fler intryck än icke känsliga, man tänker mer än andra, man upplever det jobbigt på platser med höga ljud, platser med mycket folk, Det är som att vissa ljud skär rätt igenom kroppen och det gör ont. Detta är svårt för en icke känslig person att förstå eftersom den inte känner så och det är inget som går att bevisa men det är ju inget man hittar på


Som känslig har man ofta höga krav på sig själv och om man inte klarar dom så känner man sig misslyckad, borde ju klara det för det gör ju ”alla andra”, man tar på sig saker som att allt är ens eget fel, allt detta gör att Självkänslan och självförtroendet oftast är lågt eller kanske är det helt borta.

Det är lätt att man anpassar sig efter andra och blir då slutkörd, orkar ingenting och då anklagar man sig ännu mer för man borde, eller så stänger man in sig och kanske slutar det med ångest, socialfobi, ja, det finns massa olika destruktiva beteenden. Kanske har man sökt hjälp men bara fått mediciner som trycker undan känslorna, vilket gör ju att man kommer ännu längre från sig själv, man har börjat lyssna mer på rädslan den där rösten som väljer det negativa och trycker ner.

Att vara en känslig person utan att veta om det kan innebära att man upplever massa olika känslor när man befinner dig på olika platser, kanske uppstår det kaos inombords, kanske bli man förvirrad har svårt att fokusera, blir trött, får huvudvärk, arg, ledsen, illamående, och fattar ingenting, eller om man befinner sig t ex i butiker så rusar man fram för att snabbt komma därifrån för att man känner något men kan inte förklara vad det är för det är bara något man känner. Som känslig kan man också utagera andras känslor utan att den ens vet om det och då uppfattas man av omgivningen som jobbig och störande!

Man kan vara en social person samtidigt som man är känslig, vilket innebär att man behöver oftast mer tid för sig själv, man behöver sätta gränser, man behöver inte vara med överallt, det viktiga är att känna efter vad man själv vill och inte låta andra runtomkring styra, att göra val handlar om att man väljer att sätta sin egen hälsa i första hand, det som gör att man finner balans och harmoni i sitt eget liv.

Allt jag har skrivit om idag är utifrån mina egna erfarenheter och upplevelser så jag skulle kunna skriva ännu mer då det ligger mig varmt om hjärtat och jag lär mig själv hela tiden. Så om du vill får du gärna skriva till mig om du känner igen dig själv, eller har du kanske någon i din närhet som är känslig som du kanske upplever som orolig, kanske bär den personen på denna fantastiska gåva, kanske är den känslig och kan lära dig något om dig själv,


Så vad säger du, tycker du som jag att det är dags att ta bort den negativa stämpeln som känslig har fått?

Tillsammans kan vi skapa förändring,  ju fler som blir medvetna om vilken fantastisk gåva känslig är desto bättre. Låt 2023 bli året då det vänder, vi lyfter fram Känslig i ljuset och låter den ta sin plats i världen, Gåvan som är en styrka att vara i kontakt med sina känslor, att man har empati, förståelse och medkänsla, Så Heja Känsligheten!

Med dessa ord vill jag önska dig en magisk helg!

Kärlek & Ljus

Jeanette

1 advent

Vi tänder ett ljus i advent, det första ljuset av fyra lyser upp i mörkret, ett ljus som ger hopp om det nya som kommer. Jag vaknar tidigt och känslan från gårdagens besök i Varbergs Kyrka finns fortfarande kvar, det var en mycket speciell känsla, det skedde så mycket inom mig när jag var där. Jag behövde inga förklaringar utan jag lät tårarna som kom rinna ner för mina kinder och jag förstod varför min själ hade kallat på mig att vara med där just den dagen.


Vi behöver inte alltid veta varför vi skall befinna oss på vissa platser, vår själ vet och när vi lyssnar på den så släpper vi taget om hur eller vad det är som skall ske, vi har tillit till att allt blir som det ska. För kanske är det just då vi skall göra dom där fantastiska mötena med andra människor, eller som jag skriver om här ovan, en känsla inombords, tårar som rinner, som rinner av tacksamhet, för allt det fina, för att vara en del av allt,


Att sitta och lyssna på det som hon, prästen, pratade om kändes fint, så mycket igenkänning med allt som jag själv upplevt och skrivit om förra veckan. Kanske inte så konstigt att det kändes som att det nya året börjar nu vid 1 advent, vilket prästen pratade om att det gör inom kyrkan. Förra veckan skrev jag om Förändring i den nya tiden, Förlåta, släppa taget om det gamla, medkänsla och samarbete. De olika gröna färgernas helande energier som hjälper oss att öppna våra hjärtan.


När jag satt i kyrkan så reflekterade jag över hur mycket jag hade förlåtit och släppt taget om som har handlat om kyrkan och makt, det kändes gott inom hela mig. Kyrkan representerar ju andlighet men jag hade inte sökt min inre frid där vilket jag tror beror på allt det jag behövde förlåta som hade med kyrkan att göra. Min väg, mitt sökande efter andligheten har varit via meditation, Aura-Soma och det schamanska.

Om vi ser Ett ljus i mörkret som chansen till att finna vägen som leder oss hem till oss själva, att se vårt eget ljus, så finner vi vår egen kraft och inspiration, vi fyller oss med energi och passion för livet. Som jag känner så handlar det om Kristus energin, den villkorslösa kärleken och medkänslan. Den som vi alla har någonstans inom oss, att väcka upp den sidan, att finna källan inom oss själva och att vi är ett med allt.


Hur är det för dig, söker andligheten?

Har du något gammalt som du vill släppa taget om, för att gå vidare in i det nya?

Kan du känna att du är en del av allt, eller känner du dig ensam och utanför?

Dras du in i julstress eller känner du dig lugn att allt blir som det ska, oavsett vad du hinner med eller inte hinner med?


Allt är möjligt och allt kan hända, Vad är viktigt för dig just idag? Vill du stanna upp blunda och lyssna till din inre röst, din själ?

Ibland vet vi kanske inte, vad som egentligen är viktigt utan allt bara går på rutin, men Bara genom att lägga en hand på ditt hjärta, blunda och ställa frågan: Vad är viktigast idag? Vad behöver jag göra idag? Låt det komma till dig, låt inte hjärnan börja söka efter ett svar, utan lyssna och ta till dig det som kommer, ibland kommer det konstiga saker kanske man tycker, till exempel du kanske skall lyssna på en låt, och det kanske är det som avgör hela dagen, den låten fyller dig med glädje och inspiration.

Med dessa ord vill jag önska dig en fin dag!

Förändring i den nya tiden, Feminint ledarskap,
Medkänsla & Samarbete

Död - utåt, Balansolja klar / grön

Död  - tillbaka Balansolja olivgrön / olivgrön

Förlåtelse

Kan man förändra, kan man förlåta något gammalt och gå vidare i livet?

I mitt blogginlägg idag vill jag dela med mig av att det är aldrig försent att förlåta sig själv eller andra. Det är först när vi kan förlåta som vi kan gå vidare i våra liv.

Förändring i den nya tiden, det feminina ledarskapet, ödmjukhet och medkänsla är det som kommer till mig idag. Hur gör man om man vill släppa taget om något som man kanske inte ens vet vad det är, utan man har bara en känsla inom sig och kanske signalerar kroppen massa. Det kan handla om mycket gammal energi och helt plötslig börjar kroppen göra motstånd men den vet inte varför, kanske är den rädd för det som komma skall. Hur kan man få hjälp? Jag kan varmt rekommendera Aura-Soma vilket är det som hjälper mig.


Förändring i den nya tiden och det feminina ledarskapet - Hjärtats undervisning, att uttrycka oss från våra hjärtan, låta vår manliga och kvinnliga sida stå bredvid varandra, samarbete utifrån kärlek. Men det är också i våra hjärtan vi kan bära på mycket sorg och rädslor. Vågar man då släppa taget, har man tillit till det okända?

”I ett andetag släpper hen taget om det gamla, hen frigör gamla begränsningar som suttit fast så hårt och så länge, begränsningar som hindrat henne / honom från att vara den hen är, Äntligen kan hen möta sig själv, sitt sanna jag, och då reser hen sig upp i sin fulla kraft”,  så här kan det bli när vi släpper taget och väljer att lita till livsprocessen.


Ett kort på någon kan väcka upp känslor vilket kan hjälpa oss att öppna upp en dörr inom oss där något är redo att frigöras och släppas taget om.  För att välkomna något nytt behöver vi ta farväl av det som varit. Vi behöver göra det i kärlek för om vi släpper taget om det utifrån ilska så kommer det att dyka upp i olika skepnader för att få sin uppmärksamhet. Det kan vara så att vi inte är redo första gången, kanske inte heller tredje eller fjärde, men till slut så kommer dagen när man känner att nu är man redo,


Ett exempel på något riktigt gammalt är mina egna upplevelser av mycket gammal energi som är dömande och förminskar andra. Jag längtade efter den mjuka och kärleksfulla energin, den som har medkänsla.  Det jag behövde komma till insikt om, var att för att välkomna den kärleksfulla delen med medkänsla behövde jag ta farväl av den gamla energin i kärlek. 


När vi möter de sidor inom oss som ligger i skuggan – det vi inte vill se i oss själva, att erkänna dom för sig själv till exempel sidor av missunnsamhet, avundsjuka på andra vilket kan göra att man blir dömande och förminskar andra. Då tar man tillbaka de delarna i sig själv, man äger dom och då först kan det skifta. Det blir som bilderna ovan, att frigöra och släppa taget, död och pånyttfödelse.

Tarokorten ovan handlar om Död, att frigöra och släppa taget. Kortet som är död – utåt, har en balansolja kopplad till sig den är klar/grön och handlar om förändring och att få klarhet, den hjälper oss att se vårt inre ljus, förlösa tårar och sorg. Det andra kortet är död – inåt och har balansoljan som är olivgrön/olivgrön – den stärker vårt feminina ledarskap hjälper oss att frigöra svartsjuka, missunnsamhet och bitterhet. Den hjälper oss att lita till livsprocessen.

Balansoljorna hjälper oss att lyfta upp vårt undermedvetna till medvetenhet och först då kan vi skapa förändringen, vi finner gåvorna som kommer när vi tar oss igenom utmaningarna, de som ligger i vårt undermedvetna vilket är det som kanske gör att vi mår dåligt, har ont. Flaskorna arbetar på fyra nivåer, fysiskt, emotionellt, mentalt och andligt så vi får en fantastisk hjälp till inre vägledning som hjälper oss att skapa en yttre förändring. (de botar inga sjukdomar)

Du får du gärna höra av dig till mig på mail, jeanette@jeanttemard.se om det är något du funderar över kring det jag skrivit om.


Med dessa ord vill jag önska dig en fin 1 Advent helg!

Dansa dig fri, bli ödmjuk, lyssna & se dig själv


Mina egna rädslor spelade upp sig framför mig som ett skådespel utan att jag visste om det, det var som om dom dansade där mitt framför mina ögon, ville dom bjuda upp mig eller ville dom få mig att gömma mig och aldrig komma fram, ja, valet var mitt, antingen kunde jag låta rädslorna vinna eller så kunde jag välja att utmana dom, dansa med dom, låta livet leka, välja kärlek och ömhet, lyssna och se mig själv,

Känner du kanske igen dig, kan du känna rädsla för något som gör att du vill gå och gömma dig, krypa upp i soffan och inte gå någonstans? Du är inte ensam, så många gånger jag känt det och jag hade ingen aning om varför det var så,

Kärlek & Ömhet är orden som kommer till mig idag och mina tankar går till att bli medveten om mönster och präglingar som håller oss fast. 

  • Vad är det som vi kvinnor bär på som många gånger håller oss tillbaka från att lyssna på oss själva?
  • Vad är det som gör att vi kvinnor ofta dömer och utplånar oss själva? 
  • Vad är det som gör att vi oftast sätter andras behov före våra egna?

Ja, svaren är nog många och jag kan endast relatera till mina egna erfarenheter och varför jag nästan utplånade mig själv, satte andra före, tog hand om mig själv sist, om det blev tid över, ett annat exempel: jag var väldigt bra på att låta andra ta mat först och jag tog det som blir över, för mig var det inte så noga med. 

Jag hade en kropp som signalerade med massa olika signaler men jag lyssnade inte utan körde på.  Så jag förstår att den ljuvliga rosa färgen,  den mjuka feminina energin, den omhändertagande kallade på min uppmärksamhet, Jag behövde ta hand om mig själv!

Känner du längtan av att ta hand om dig själv, lyssna och se vad som söker din uppmärksamhet?

Kärleken och ömheten  finns i den rosa färgens helande energi vilket är den feminina energin, den omhändertagande, att ta hand om sig själv. Den är ljuvlig och så helande, man får tillgång till att läka såren som man bär på, som kan handla om: sår av övergivenhet, sår av skuld och skam och känslor av att ej vara värd. 

Att bli medveten och förstå varför man bär på ilska, varför man kanske inte känner sig trygg, varför man kanske söker bekräftelse, varför det finns hormonella obalanser, varför det kanske går så långt så att man får cellförändringar på livmodertappen.

Vi ligger alla i vår mammas mage, livmoder och Vad bar hon på, fanns det oro, sorg och vad bar linjen av kvinnor före henne? Oavsett vad som förs vidare från generation till generation så kan vi bryta dessa präglingar, vi kan skapa förändring genom att läka dessa sår. Männen bär också på präglingar för det har ju också legat i sin mammas mage, livmoder. Men många gånger är det vi kvinnor som vill ha en förändring, och i stället för att bara säga att männen får göra det så kan man se det som att, Vad är det som behöver skifta inom en själv? Kanske är det så att om vi kvinnor börjar så följer andra efter, det blir som ringar på vattnet.

Att ta hand om sig själv och lyssna till sina egna behov, ge sig själv näring, är inget man skall känna skuldkänslor för, vilket man kanske gör. Kanske kommer tankar om att vad skall andra säga? Men det är deras ansvar, många gånger handlar det om avundsjuka, andra kvinnor vill samma sak, men av någon anledning så gör dom inte det. Men det spelar ingen roll för om DU känner längtan så kan DU skapa förändring i DITT liv. 

Börja med att sätta dig själv främst, lyssna och se dig själv, bli medveten och Dansa dig fri från begränsningar och präglingar!

 18 januari startar Yoniverse, en unik inre resa, heliga stunder för dig själv men ändå tillsammans med andra kvinnor i en cirkel. Då vi många gånger bär på likande sår, kan vi få stöd och trygghet i varandra, stället för att känna avundsjuka, döma och förminska, vilket varit så vanligt bland kvinnor. Det känns som att det är dags att bryta även dessa präglingar, ur en stark gemenskap föds det starka individer, så vi behöver varandra, det är så vi tillsammans kan bryta mönster, vi blir dom så går före och visar vägen för kommande generationer!

Rättvisa

Vi bär alla på en egen skatt, 

ingen annan kan veta vad vi bär inombords, vilka minnen som finns lagrade i var och ens celler, minnen från tidigare liv och i detta liv.

Precis som färger har budskap till mig så har jag också fantastisk hjälp av mina tarokort. Att börja dagen i sillhet, äta frukost i lugn och ro, sedan sitta och skriva, är min start på dagen. Och idag dök ordet Rättvisa upp, mina tankar gick då till hur jag sökt rättvisa inom mig själv fast jag hade inte tänkt på det som rättvisa för jag längtade efter att det skulle vara jämställt, lika värde, ödmjukhet.

Sidan inom mig som ville ta mer plats var den feminina, den intuitiva delen som bara vet, hon som går på känslan, hon behöver inga vetenskapliga bevis. Så det var här jag hade en kamp, och kanske känner du igen dig, kanske inte.

Vi kan finna balansen, jämställdheten inombords, vi kan läka gamla liv som påverkar oss i detta liv. Och med gamla liv menar jag att vi kan bära med oss cellminnen från t ex forntida Egypten där det fanns maktmissbruk, det var ingen jämställdhet.

Hur vet man att det är så? Ja, var och en bär med sig sina minnen och har sina upplevelser, och de kan uttryckas på olika sätt. För egen del hade jag mycket ilska, kände det som en tävling, ett kämpande och dömande, förminskande, dessa delar ville få uppmärksamhet, de ville bli läkta.

I djupet av oss själva finns en skatt och vi kan alla finna den

Finns det något inom dig som vill få uppmärksamhet? 

Kanske signalerar din kropp, du har kanske ont någonstans, det kan då vara ditt inre som signalerar, kanske handlar det om att du skall lyssna, ge dig själv fokus,

Inom Aura-Soma finns guld pomander som hjälper oss att hålla fokus, bli centrerade. Quintessensen Lady Portia är rättvisans gudinna och hon hjälper oss att inte kritisera oss själva så hårt, att bli mer rättvis och värdesätta sig själv, sitt eget inre guld. Och rosa pomander, att ge sig själv värme, kärlek, acceptera utan att kritisera.


På bilden här ovanför ser du ett tarokort med Lady Portia, om du vill kan du sitta och titta på henne, skriva ner vad du ser och sedan läsa det högt för dig själv. Allt du ser i bilden är en spegling till dig själv, och om du har något du funderar över får du gärna höra av dig till mig på mail, jeanette@jeanettemard.se

Jag önskar dig en fin dag!