Feminint Ledarskap från hjärtat


Det Heligt Feminina - Gudinnans visdom och intuition

Det mjuka feminina intuitiva ledarskapet har fått stå tillbaka länge, nu är tiden inne för henne att ta sin plats i världen, 

Vill du säga Ja till det feminina ledarskapet i ditt hjärta?

Låt den olivgröna färgens vibrationer ta dig med på en resa in i dig själv där du kan skapa ditt inre rum, stärka ditt feminina ledarskap, glädjas över dina och andras framgångar, finna tilliten inom dig, frigöra svartsjuka, missunnsamhet och bitterhet.

När vi släpper taget om rädslor så kan den inre friden få komma upp till ytan. Något nytt kan födas fram då möjligheten till att släppa taget om något gammalt finns, allt blir mer tydligt och hoppet till den heliga anden finns. Att släppa taget och ha tillit till livsprocessen, allt blir som det ska, det är hoppet som visar vägen och inte förväntan på hur det skall bli.

Vi behöver två vingar för att flyga, både den feminina och maskulina sidan inom oss. Finn harmoni i ditt hjärta när du bjuder in det feminina ledarskapet, du låter din feminina och maskulina sida stå bredvid varandra, du skapar jämställdhet inom dig!

Hjärtats vingar – Vad kan ditt hjärta lära dig om dig själv?

Låt den olivgröna färgens vibrationer ta dig med på en resa in i dig själv där du får möjlighet att se dina fantastiska gåvor. Anta utmaningar och möt det som skapar blockeringar inom dig, vilka kan handla om att du: har svårt med tilliten till dig själv, känner svartsjuka och bitterhet, förvirring, ser ner på andra, är rädd för den feminina kraften – Det Heligt Feminina Gudinnans starka intuition och visdom, känner dig osäker, bär på oro som skapar ångest, är avundsjuk på alla andra som du tycker lyckats, svårt att andas ner i magen.


Känner du att detta kallar på dig?

Det är en investering i dig själv där du får:

  •  vägledande samtal där du får sätta ord på det som du känner
  • 1 st Aura-Soma balansolja som innehåller naturens fantastiska essens i form av örter, blommor, kristaller, vatten och olja. Du applicerar oljan på din kropp och det uppstår vibrationer och cellerna startar att vibrera. Det är information som går in kroppen vilket gör att du blir mer klar, den helar och balanserar dig fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt.
  • meditationer med Aura-Soma pomander & quintessens samt trummans rytmiska toner som hjälper dig att släppa taget om tankar, frigöra blockeringar, bara vara och finna inre lugn


I ett mentorskap träffas vi 4 gånger på plats eller distans, varje tillfälle är 1 timma och 15 min,
Din investering är:
 2800 kr ingår 1 balansolja värd 415 kr

När jag håller de unika resorna i grupp så finner du dem under kalender