Yoniverse för dig som är kvinna och vill uppmärksamma den mest fantastiska personen i ditt liv,
din relation till dig själv!


Ljuvlig är rosen, ljuvlig är den mjuka feminina energin, ljuvlig är den rosa färgens helande energi som återfinns i Aura-Somas produkter, vilka kommer från naturen och kan hjälpa oss att återknyta kontakten med oss själva och Moder Jord.


Om du ser rosen som en portal in till dig själv, öppna blad för blad, vad finns bakom varje blad, finns det sidor inom dig som ligger i dvala och som nu är redo att vakna, kanske finns en inre längtan efter att uppleva den mjuka feminina energin?


Yoniverse är för dig som vill uppleva Aura-Somas rosa helande energier som hör ihop med vårt baschakra, den är en ljus variant av röd. Ett uppvaknade, villkorslös kärlek, omvårdande, det mjuka feminina, medkänsla och förståelse, intuitiv, kreativitet och den rosa färgen har koppling till kvinnans livmoder och hormoner.

Yoniverse är för dig som vill läka sår från det förflutna och i detta liv, bryta mönster, hela trauman.


Lyssna, känn & se allt det vackra som finns inom dig & utanför dig!


Många gånger är vi kvinnor bra på att döma oss själva, köra på och tänka att vi tar hand om oss själva sen, men vår kropp, vårt underliv är bra på att signalera till oss när något är i obalans, om vi inte lyssnar så kan signalerna uttryckas i form av: ilska, självutplånande, svårt att sätta gränser, kvävande kärlek, man vill inte se – sätter upp skygglappar, bekräftelsebehov, känslor av att ej vara värd, förminskar och dömer sig själv, huvudvärk och hormonella obalanser som kommer vid stress, cellförändringar i livmodertappen o.s.v


 Tillsammans är vi starka och då kan vi skapa skiften i världen för kommande generationer vilket sker när vi bryter våra präglingar. Det blir som ringar på vattnet vilket leder till att det blir naturligt med vår yoni, vårt underliv och hela vår kropp, vi blir avslappnade och njuter av livet!


Känner du att detta kallar på dig?

Det är en investering i dig själv där du får:

  •  vägledande samtal där du får sätta ord på det som du känner
  • 1 st Aura-Soma balansolja som innehåller naturens fantastiska essens i form av örter, blommor, kristaller, vatten och olja. Du applicerar oljan på din kropp och det uppstår vibrationer och cellerna startar att vibrera. Det är information som går in kroppen vilket gör att du blir mer klar, den helar och balanserar dig fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt.
  • meditationer med Aura-Soma pomander & quintessens samt trummans rytmiska toner som hjälper dig att släppa taget om tankar, frigöra blockeringar, bara vara och finna inre lugn.
  • ta emot den 13:e riten i Munay-Ki: The righgt of the womb. 

    Det finns en släktlinje med kvinnor som befriade sig från lidande. Denna släkt av kvinnor vill att vi skall komma ihåg: Livmodern är ingen plats för att lagra rädsla och smärta; Livmodern är en plats för att skapa och föda liv. Djungelns feminina ande påminner oss om denna enkla vitala sanning. Så dessa kvinnor delar med sig av sin medicin, den 13:e riten i Munay-Ki, Livmodern 
I ett mentorskap träffas vi 4 gånger på plats eller distans, varje tillfälle är 1 timma och 15 min,
Din investering är:
 2800 kr ingår 1 balansolja värd 415 kr

När jag håller de unika resorna i grupp så finner du dem under kalender