Yoniverse
en cirkel för kvinnor

18 Januari 2023

Hela din relation till ditt underliv, bli fri från skuld, skam och rädslor som skapar destruktiva beteenden, 

Bli medveten, bryt mönster och präglingar!

Om vi har svårt att slappna av i vårt underliv, vilket vi oftast inte ens är medvetna om så påverkar det hela vår kropp

Vår yoni är fantastisk på att signalera till oss när något är fel, men om vi stänger av oss från vårt underliv så lyssnar vi inte på henne och då kan hon signalera med massa olika uttryck som: ilska, självutplånande, svårt att sätta gränser, kvävande kärlek, man vill inte se – sätter upp skygglappar, bekräftelsebehov, känslor av att ej vara värd, förminskar och dömer sig själv, huvudvärk och hormonella obalanser som kommer vid stress, cellförändringar i livmodertappen o.s.v

Yoni är sanskrit och betyder heligt tempel , det är som en portal in till livmodern vårt center för skapande, den feminina sexuella energin, naturkraften, en plats för att skapa och föda liv!

S
om världen ser ut idag har livmodern blivit en plats där rädslor och smärta lagrats, vilket kanske inte är så konstigt då vårt underliv är den kroppsdel som blivit mest utnyttjad och utsatt för våld i alla tider. När detta sker så sätter det sina präglingar som vi föds med vare sig vi vill eller inte och det kan ge uttryck som gör att vi känner oss obekväma med vårt underliv, vilket i sin tur skapar blockeringar i vår fysiska kropp.

Generationerna före oss pratade aldrig om underlivet, och många kanske är uppväxta med att när vi som unga fick vår första mens pratade man knappt om det, en del upplever det som äckligt.

Hur är din relation till ditt underliv, vill du kännas vid din yoni?

Det är aldrig försent att ta hand om sin relation till sig själv, och framförallt till sitt underliv som kanske sänt signaler länge men du har kanske kört på och inte lyssnat, för du bär på flera olika saker som gör att du inte vet hur du skall göra. Och egentligen handlar det inte om att göra utan om att lyssna, vad är det som sker i kroppen, varför har du kanske ont vid mens, varför har du huvudvärk, varför har du ont vid sex, o.s.v

Vad är det som kroppen signalerar? Är det fel att säga nej till sex? 
Vad är det som orsakar smärta vid mens? Vad är det för blockeringar, varför flödar inte blodet fritt? Och så vidare, det finns så mycket som är kopplat till vårt underliv. Men när vi uppmärksammar det vackraste och heligaste vi har, omfamnar allt som kommer upp inom oss i kärlek, läker våra sår, ser oss själva, blir ödmjuka emot oss själva och älskar hela vår kropp så sker det förändringar!

Tillsammans är vi starka och då kan vi skapa skiften i världen för kommande generationer vilket sker när vi bryter våra präglingar om förtryck, skuld, skam. Det blir ringar på vattnet som leder till att det blir naturligt med vår yoni, vi blir avslappnade och njuter av livet!

Känner du att detta kallar på dig, vill du läka och hela din relation till ditt underliv?
Du kan delta i en cirkel eller göra denna resa i ett mentorskap, låt inga rädslor hindra dig, utan hör av dig så berättar jag mer om denna helande och läkande resa.