Livsglädje


Välkommen att uppleva Aura-Somas underbara ljusgula färg och dess helande energier som handlar om Glädje & Inspiration, Tillit & Ett starkt självförtroende!Välj det positiva som fyller dig med energi, Lev i nuet, fastna ej i det negativa


Likt ett nyfiket barn som vill upptäcka livet kan vi alla göra hela livet, att leka och ha kul, visst, trillar vi ibland och slår oss precis som ett barn gör när det börjar lära sig att gå. Men det viktiga är att resa sig upp igen och igen, att fortsätta och det är det som är livet. Att ej fastna i det negativa utan resa sig upp igen, kanske behöver man hitta tillbaka till lekfullheten som finns inombords, kanske har inspirationen försvunnit, Vad tycker du är kul att göra?

Kanske har du slutat lyssna till din inre röst, din själs längtan efter att göra det roliga i livet, för oavsett om vi möter sorg, hamnar i depression så handlar det om att ta sig ur det, att ej fastna, och det går att ta sig ur, men det krävs vilja, för det är endast man själv som kan göra jobbet, det är ingen annan, jag brukar jämföra det med om man tar körkort och när du väl sitter där själv i bilen behöver du lita på dig själv, för läraren sitter inte bredvid. Du bestämmer själv!

Så vill du bli mästaren i ditt liv? Vill du styra ditt liv? 

Den unika resan, LIVSGLÄDJE kan hjälpa dig att bli medveten om tankar som skapar hinder i ditt liv, precis som visdomsordet med Buddha, ”Rule your mind, or it will rule you”

Välj glädjen i ditt liv, välj det som ger dig energi!


Det är en investering i dig själv där du får:

  •  vägledande samtal där du får sätta ord på det som du känner
  • 1 st Aura-Soma balansolja som innehåller naturens fantastiska essens i form av örter, blommor, kristaller, vatten och olja. Du applicerar oljan på din kropp och det uppstår vibrationer och cellerna startar att vibrera. Det är information som går in kroppen vilket gör att du blir mer klar, den helar och balanserar dig fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt.
  • meditationer med Aura-Soma pomander & quintessens samt trummans rytmiska toner som hjälper dig att släppa taget om tankar, frigöra blockeringar, bara vara och finna inre lugn
I ett mentorskap träffas vi 4 gånger på plats eller distans, varje tillfälle är 1 timma och 15 min,
Din investering är:
 2800 kr ingår 1 balansolja värd 415 kr

När jag håller de unika resorna i grupp så finner du dem under kalender