Unika resor i personlig & andlig utveckling


Uppmärksamma den mest fantastiska och viktigaste personen i ditt liv – relationen till Dig själv!

Varje individ är unik, precis som varje balansolja inom Aura-Soma, de har så mycket att säga oss, de visar oss vägen till att se ljuset inom oss själva, att se alla våra fantastiska egenskaper, potentialer, de förlöser tårar, de öppnar dörrar till nytt och gammalt, de hjälper oss att bli medvetna och skapa förändring i våra liv.

Mina Unika resor i personlig & andlig utveckling tar dig med på en resa in i dig själv där du får uppleva de helande energierna som varje flaskas essens innehåller. Samt vägledande samtal och meditationer där du får uppleva trummans rytmiska toner, dessa tillsammans hjälper dig att släppa taget om tankar, frigöra blockeringar, bara vara, finna inre lugn och du höjer ditt medvetande vilket hjälper dig att skapa förändring i ditt liv.


Det är en upptäcktsresa som innehåller så mycket, det går inte att beskriva allt, var och en får uppleva sin egen, Så vad säger du, vill du följa med på din upptäcktsresa? Om du känner längtan inom dig så tveka ej utan ta chansen och ge dig ut på din upptäcktsresa!


Jag erbjuder dem i grupp eller enskilt i ett mentorskap och De unika resorna är:Det är en investering i dig själv där du får:

  •  vägledande samtal där du får sätta ord på det som du känner
  • 1 st Aura-Soma balansolja som innehåller naturens fantastiska essens i form av örter, blommor, kristaller, vatten och olja. Du applicerar oljan på din kropp och det uppstår vibrationer och cellerna startar att vibrera. Det är information som går in kroppen vilket gör att du blir mer klar, den helar och balanserar dig fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt.
  • meditationer med Aura-Soma pomander & quintessens samt trummans rytmiska toner som hjälper dig att släppa taget om tankar, frigöra blockeringar, bara vara och finna inre lugnI ett mentorskap träffas vi 4 gånger på plats eller distans, varje tillfälle är 1 timma och 15 min,
Din investering är: 2800 kr ingår 1 balansolja värd 415 kr

De unika resorna som jag håller i grupp finner du under kalender