The power of action

Upplev den varma livgivande orange färgens helande vibrationer som handlar om Glädje, spontanitet, kreativitet, kontakt med livmodern, att vara jordad, kontakt med skapelsen, samarbete, att vara modig & att följa flödet.

 ”Det enda som är konstant i livet är förändring” och för att skapa förändring behöver vi frigöra oss från det som hindrar oss, vilket kan vara mönster och präglingar som vi bär på, det som oftast är en utmaning men när vi tar oss igenom den kommer gåvan!

 Om vi har obalanser i den orange färgen, vårt navelchakra, kan dessa handla om sår från skilsmässor, när vi blivit hastigt lämnade, hormonella problem, besvikelser, chock, trauma, och dessa skapar obalanser som kan göra så att vi ger bort vår kraft, bär på skuld och skam, vill inte synas, blir utnyttjad, är medberoende, svårt att släppa kontrollen, svårt att ta emot/ge gåvor, svårt att släppa gammalt, vågar inte släppa taget och njuta av livet och missbruk av olika slag som t ex shopping, träning, ätstörning, alkohol o.s.v

 När vi antar utmaningarna och blir medvetna kan vi skapa förändring, Vi blir fria i oss själva och vi släpper andra i vår omgivning också fria!

Känner du att detta kallar på dig?

Det är en investering i dig själv där du får:

  •  vägledande samtal där du får sätta ord på det som du känner
  • 1 st Aura-Soma balansolja som innehåller naturens fantastiska essens i form av örter, blommor, kristaller, vatten och olja. Du applicerar oljan på din kropp och det uppstår vibrationer och cellerna startar att vibrera. Det är information som går in kroppen vilket gör att du blir mer klar, den helar och balanserar dig fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt.
  • meditationer med Aura-Soma pomander & quintessens samt trummans rytmiska toner som hjälper dig att släppa taget om tankar, frigöra blockeringar, bara vara och finna inre lugn


I ett mentorskap träffas vi 4 gånger på plats eller distans, varje tillfälle är 1 timma och 15 min,

Din investering är: 

 2800 kr ingår 1 balansolja värd 415 kr


När jag håller de unika resorna i grupp så finner du dem under kalender