The power of love


Den röda färgens vibrationer tar med dig in i djupet av dig själv och fyller dig med kraft, energi, passion för livet!

Tryggheten kommer, du lär känna dina rötter, ditt arv, du känner förbindelsen med jorden, du formar din bas – plattform som du vill att den skall vara. Du kan njuta av kärleken till dig själv och livet!

Förening mellan den maskulina och feminina, den feminina intuitionen och den maskulina analytiska.

Vi kan uppleva ensamhet, vilket kan handla om att vår manliga och kvinnliga sida är separerade, andra känslor som vi kan uppleva är att vi känner oss utanför.

När vi öppnar upp för att ta emot så välkomnar vi förening istället för separation!

Det finns fler saker som gör att vi kan bära på obalans i den röda färgen, de kan ge uttryck som gör att du känner: ilska, trötthet, inga pengar, svårt att njuta, stress, ha begär, rotlöshet, ego, ingen trygghet, känner bitterhet, frustration, dig avstängd från livet.

Känner du att detta kallar på dig?

Det är en investering i dig själv där du får:

  •  vägledande samtal där du får sätta ord på det som du känner
  • 1 st Aura-Soma balansolja som innehåller naturens fantastiska essens i form av örter, blommor, kristaller, vatten och olja. Du applicerar oljan på din kropp och det uppstår vibrationer och cellerna startar att vibrera. Det är information som går in kroppen vilket gör att du blir mer klar, den helar och balanserar dig fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt.
  • meditationer med Aura-Soma pomander & quintessens samt trummans rytmiska toner som hjälper dig att släppa taget om tankar, frigöra blockeringar, bara vara och finna inre lugn


I ett mentorskap träffas vi 4 gånger på plats eller distans, varje tillfälle är 1 timma och 15 min,
Din investering är:
 2800 kr ingår 1 balansolja värd 415 kr

När jag håller de unika resorna i grupp så finner du dem under kalender