The wisdom of love


Kärlekens visdom, Låt korall färgens vibrationer ta dig med på en resa in i ditt universum!

 Att komma in i sitt eget universum är helt magiskt, Här upptäcker och får du uppleva allt det som bara du är, Den sanna essensen av dig, din visdom, kärleken till dig själv, känslan av att du är en del av allt. Mötet av det feminina och maskulina så som när du en gång blev till!


Korall öppnar dörren till visdomen som handlar om att älska alla delar av oss  själva speciellt de delar som vi har svårast för, att läka de sår som finns i skuggan. Det öppnas en ny nivå, ny information om om oss själva då korall är en ny vibration, en kristusenergi, vi har passerar rosa och får en djupare kärlek till oss själva, ett ömsesidigt beroende och oberoende. Det handlar om samarbete och att fungera i grupp, att läka obesvarad kärlek och stärka vår integritet. Den hjälper oss att inte kompromissa med vår egen övertygelse, stärker självkänsla och stödjer oss i processen att inte låta sig bli utnyttjad utan att se sitt eget värde.


Vill du säga hej till kärleken och säga adjö till det förgångna? Då är korall en början till att läka sår, att bli medveten om vilka mönster du bär på och vad du behöver bryta för att skapa förändring i ditt liv. Du är den som du har väntat på, endast Du är den som tar beslutet till förändring, Du blir din egen mästare över ditt liv!


Obalanser i korall kan handla om att du: känner dig utanför, känner dig inte älskad, söker bekräftelse, svårt att samarbeta, släpper inte in andra i ditt liv för att rädslan av att bli sårad finns – stöter då bort istället, missbruk t e x genom shopping, ätstörning, tabletter, träning, medberoende, går in i omöjliga förhållanden, känner skuld och skam, upplever konkurrens istället för samarbete.

Känner du att detta kallar på dig?

Det är en investering i dig själv där du får:

  •  vägledande samtal där du får sätta ord på det som du känner
  • 1 st Aura-Soma balansolja som innehåller naturens fantastiska essens i form av örter, blommor, kristaller, vatten och olja. Du applicerar oljan på din kropp och det uppstår vibrationer och cellerna startar att vibrera. Det är information som går in kroppen vilket gör att du blir mer klar, den helar och balanserar dig fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt.
  • meditationer med Aura-Soma pomander & quintessens samt trummans rytmiska toner som hjälper dig att släppa taget om tankar, frigöra blockeringar, bara vara och finna inre lugn


I ett mentorskap träffas vi 4 gånger på plats eller distans, varje tillfälle är 1 timma och 15 min,
Din investering är:
 2800 kr ingår 1 balansolja värd 415 kr

När jag håller de unika resorna i grupp så finner du dem under kalender