Aura-Soma Regnbågsmassage

Låt hjärnan och kroppen bara vara och öppna dina sinnen för att ta emot naturens underbara essenser som finns samlade i Aura-Soma balansoljor i form av örter, blommor, kristallenergier, olja och källvatten.

Varje chakra balanserar dig på fyra nivåer, fysiskt, emotionellt, mentalt och andligt. Och du får välja en pomander och quitessens som jag tar i din aura, dessa renar och stärker din aura, precis som du städar ditt hus, renar du din aura från smuts vilket gör att den blir lättare och starkare. Quintessensen hjälper dig med din inre kommunikation och att lyssna till din inre röst.

Det är en svensk klassisk massage i grunden där jag använder mig av Aura-Somas naturliga essenser och MÅ ekologiska och naturliga massageolja,

Det är en behandling på 90 min som är bra för dig som vill lösa upp spänningar i musklerna. Massagens inverkan på kroppen är: Du får ökad blodcirkulation och lymcirkulation, kroppen frigör hormoner som oxytocin och sänker blodtryck.

Jag följer Folkhälsomyndighetens råd när det gäller covid-19 och det är ok att ge massage så länge man ej är förkyld eller har andra symptom på att vara sjuk.

Pris:
Regnbågsmassage 1100 kr /90 min
Svensk klassisk massage


En behandling på 60 min som är bra för dig som vill lösa upp spänningar i musklerna. Massagens inverkan på kroppen är: Du får ökad blodcirkulation och lymcirkulation, kroppen frigör hormoner som oxytocin och sänker blodtryck.

Jag använder MÅ ekologiska och naturliga massageolja.

Jag följer Folkhälsomyndighetens råd när det gäller covid-19 och det är ok att ge massage så länge man ej är förkyld eller har andra symptom på att vara sjuk.

Pris:
Svensk klassisk massage 800 kr/60 min