Unika inre resor & Event 2022 - 2023

november & december 2022
16/11, 23/11, 30/11 & 7/12
Helande Meditationskvällar


Varmt välkommen till helande meditationskvällar som hjälper dig att finna balans & harmoni i din vardag!

Genom att meditera så blir du medveten om ditt eget andetag, dina tankar, din kropp och du lär dig att lyssna till din egen inre röst.

 Under hösten erbjuder jag 8 tillfällen med helande meditationskvällar, Du får uppleva Aura-Soma färgernas helande energier och trummans rytmiska toner, dessa tillsammans hjälper dig att släppa taget om tankar, frigöra blockeringar, bara vara och finna inre lugn.

 Du väljer om du vill gå en eller flera gånger,

Datum: 19/10, 26/10, 2/11, 9/11, 16/11, 23/11, 30/11 och 7/12

Tid: Kl. 19:30 – 20:30

Plats: Broåsvägen 21 i Frillesås

Investering: 200 kr per gång, Swish: 123 272 98 38

eller om du vet att du vill gå alla gånger så betalar du allt på en gång investeringen blir då endast 1400 kr

Du bokar din plats på 070-150 14 32 eller jeanette@jeanettemard.se och din plats är garanterad först när du betalt.

Januari 2023
Yoniverse, en cirkel för kvinnor


Varmt välkommen till en cirkel för endast kvinnor!

Yoniverse är för dig som vill Hela din relation till ditt underliv, bli fri från skuld, skam och rädslor som skapar destruktiva beteenden, Bli medveten, bryta mönster och präglingar!

Om vi har svårt att slappna av i vårt underliv, vilket vi oftast inte ens är medvetna om så påverkar det ändå hela vår kropp. Vi njuter inte helt och fullt av livet för vi vet inte hur det är att ha en naturlig och avslappnad relation till vårt underliv! 

Vår yoni är fantastisk på att signalera till oss när något är fel, men om vi stänger av oss från vårt underliv så lyssnar vi inte på henne och då kan hon signalera med massa olika uttryck som: ilska, självutplånande, svårt att sätta gränser, kvävande kärlek, man vill inte se – sätter upp skygglappar, bekräftelsebehov, känslor av att ej vara värd, förminskar och dömer sig själv, huvudvärk och hormonella obalanser som kommer vid stress, cellförändringar i livmodertappen o.s.v

Livmodern är en plats för kreativitet och att föda liv, men den har blivit en plats där smärta och rädslor lagrats vilket innebär att det förs vidare från generation till generation och det handlar inte bara om kvinnor utan även män.

Tillsammans är vi starka och då kan vi skapa skiften i världen för kommande generationer vilket sker när vi bryter våra präglingar om förtryck, skuld, skam. Det blir som ringar på vattnet vilket leder till att det blir naturligt med vår yoni, vi blir avslappnade och njuter av livet!

Känner du att detta kallar på dig?

Du är varmt välkommen till en cirkel med kvinnor där vi tillsammans träffas fem gånger, varje gång är på två timmar. Vi använder Aura-Soma balansolja som är rosa/rosa den villkorslösa kärleken, mjukheten, omhändertagandet, lyssnandet, tryggheten. Det blir samtal och meditationer där vi använder pomandrar som renar och stärker ditt energifält och quintessenser som Lady Nada, Pallas Athena och Lady Portia, tre gudinnor som bland annat hjälper dig att lyssna på dig själv, ditt kreativa uttryck att skapa skönhet och att sluta döma dig själv. 

Det är en investering i dig själv där du får

  • sätta ord på det som du känner
  • 1 st Aura-Soma balansolja som är rosa/rosa och innehåller naturens fantastiska essens i form av örter, blommor, kristaller, vatten och olja. Du applicerar oljan på din kropp och det uppstår vibrationer och cellerna startar att vibrera. Det är information som går in kroppen vilket gör att du blir mer klar, den helar och balanserar dig fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt.
  • meditationer
  • ceremonier
  • ta emot den 13:e riten i Munay-Ki: The rite of the womb, en rit som kommer från en linje med kvinnor, Spirit of the djungle, där kvinnor delade med sig av denna kärleksfulla initiering. Kvinnor som befriade sig från lidande och som vill att vi skall komma ihåg att vi inte kom hit för att lida, utan för att vara mäktiga skapare!


Datum: 18/1, 1/2, 1/3, 15/3 och 29/3

Tid: kl. 19:00 – 21:00

Plats: Broåsvägen 21, Frillesås

Investering: 3300 kr, ingår 1st balansolja värd 415 kr

Anmälan: Boka din plats senast 4/1 - 2023 på mobil 070-150 14 32 eller mail jeanette@jeanettemard.se

 OBS! Anmälan är bindande och du betalar 500 kr i anmälningsavgift