Unika inre resor & Event 2023

09092023
Varbergs Hälsomässa "Upgrade your self"
i naturnära vackra Kungsäter


Lördagen den 9 september i år är jag en av utställarna på Varbergs Hälsomässa ”Upgrade your self” i naturnära vackra Kungsäter där jag kommer att berätta om vad Yoniverse handlar om,


Kraft som ger liv och liv som ger kraft, att följa sin längtan, att leva sin passion, att njuta av livet, att följa den där inre rösten, själens röst som kallar på oss och hjälper oss att komma i kontakt med oss själva, den som vi är, den som vi kom hit till jorden för att vara


Samarbete på flera nivåer och det viktigaste samarbetet som jag ser det börjar inom var och en av oss. Själv hade jag inte och det uttryckte sig i känslan av att vara ensam en splittring som fanns inom mig. Jag behövde finna vägen tillbaka och återknyta kontakten med mig själv. Under många år hörde jag rösten SE MIG, HÖR MIG, JAG FINNS och meningen; Lyssna, känn & se allt det vackra som finns inom och utanför dig vilket handlade om att jag behövde stanna upp, Lyssna, öppna mig för den mjuka sidan, sluta döma mig själv, se mig själv, uppmärksamma och stärka relationen till mig själv och det har mitt företag hjälpt mig med för det var genom mitt företag som jag fick möta flera utmaningar. Vilket är en resa i mig själv som varit utmanande, spännande, smärtsam och alldeles, alldeles underbar för den har gjort att jag skapat Yoniverse – En unik helande resa för dig som är kvinna och vill stärka din relation till dig själv!

Helande meditationskvällar


Varmt välkommen till Helande meditationskvällar som hjälper dig att finna balans & harmoni i din vardag!


Genom att meditera så blir du medveten om ditt eget andetag, dina tankar, din kropp och du lär dig att lyssna till din egen inre röst.


Under hösten erbjuder jag 6 tillfällen med meditation där du får uppleva Aura-Soma färgernas helande energier och trummans rytmiska toner, dessa tillsammans hjälper dig att släppa taget om tankar, frigöra blockeringar, bara vara och finna inre lugn.

Du väljer om du vill gå en eller flera gånger

Datum: 13/9, 11/10, 25/10, 8/11, 22/11 och 13/12

Tid: kl. 19:30 – 20:30

Plats: Broåsvägen 21 i Frillesås

Kostnad: 200 kr per gång på Swish: 123 272 98 38 

Välkommen med din anmälan på: 070-150 14 32