OBS!!!

Att skriva är något jag alltid har gjort och då jag under flera år känt att det är dags att skriva min historia så har jag kommit till en plats i mig själv där jag känner att nu mer än någonsin är det dags. Vilket innebär att jag behövde fatta nya beslut och därför behöver jag pausa de Helande meditationskvällarna under 2024 så får vi se vad som sker efter det.

Helande Meditation


Genom att meditera så blir du medveten om ditt andetag, dina tankar, din kropp & själ,  

Du skapar en helig stund för dig själv och finner ett gott välmående i din vardag

 

Då vi lever i en tid med mycket förändringar och många upplever oro, kaos och stress. Då mer än någonsin är det bra att stanna upp och bli medveten om sina egna tankar och känslor för att ej dras med in i det kollektiva. I mina meditationer använder jag mig av trumman, ett verktyg som hjälper oss att stilla vårt sinne och trummans ljud återspeglar Moder Jords puls och den inre rytmen ger läkning och grundning. Vilket är det vi kan behöva framför allt om vi är stressade och för mycket uppe i våra huvuden. Jag använder också Aura-Soma pomandrar och quintessenser vilka kommer från naturen, de har sin grund i örterna och växternas rike,  de tillverkas med hög frekvens och med intentionen att hela, fylla på med kärlek, glädje och inspiration. 

Det spelar ingen roll om du har mediterat tidigare eller är helt ny,  meditation är för alla som vill, så låt andligheten bli en del av din vardag, stanna upp och ta tag om ditt andetag, din ande, din själ, lyssna till ditt hjärta, lita på din intuition och de budskap som du får till dig så finner du harmoni i din vardag


 Du är varmt välkommen att ta del av mina Helande meditationskvällar och du finner datum och tid här