Yoniverse för dig som är kvinna och vill stärka din relation till dig själv


Välkommen att uppleva den rosa färgens helande energi som handlar om den feminina energin, den som ger oss näring och värme, den intuitiva, villkorslös kärlek, mjukheten, lyssnandet, tryggheten det moderliga omhändertagandet.


Ljuvlig är rosen precis som det mjuka feminina och den rosa färgens helande energi som återfinns i Aura-Somas produkter, vilka kommer från naturen och kan hjälpa oss att återknyta kontakten med oss själva och Moder Jord. Allting börjar med oss själva, inifrån och ut och vägen in genom vår yoni är vägen som tar oss tillbaka in i vårt heligaste tempel, livmodern för att sedan ta oss tillbaka ut igen. Och  vägen börjar med att älska alla delar av oss själva och för att göra det behöver vi kanske läka sår som finns i djupet inom oss. Vi behöver återknyta kontakten med oss själva, vi behöver öppna dörrar som varit stängda. Vi kan då se rosen som en portal in, att öppna blad för blad, vad finns bakom varje blad, finns det sidor inom dig som ligger i dvala och som nu är redo att vakna och få uppmärksamhet?

Yoni är sanskrit och betyder heligt tempel det är en portal in till livmodern vårt center för skapande, den feminina sexuella energin, naturkraften, en plats för att skapa och föda liv. Men för många har det blivit en plats där det finns oro och smärta vilket vi kan förändra, när vi läker sår, trauman, chock, bryter mönster och präglingar så återtar vi platsen till vad den är till för, att skapa och föda liv!


Många gånger är vi kvinnor bra på att döma och förminska oss själva, köra på och tänka att vi tar hand om oss själva sen, men Vår kropp är bra på att signalera till oss när något är fel. Om vi inte lyssnar så kan signalerna uttryckas i form av: 

 • ilska
 • självutplånande
 • svårt att sätta gränser
 • kvävande kärlek
 • man vill inte se – sätter upp skygglappar
 • bekräftelsebehov
 • känslor av att ej vara värd
 • förminskar och dömer sig själv
 • huvudvärk och hormonella obalanser som kommer vid stress, cellförändringar i livmodertappen o.s.v

Det är dessa uttryck som vi nu kan förändra, genom att bli medvetna om vad som finns i vårt undermedvetna så kan vi bryta oss loss från mönster och präglingar som hindrar oss från att leva det liv vi vill.  Att göra denna resa handlar om att var och en gör det i sin takt. Varje tillfälle som vi träffas, för varje sekund, varje minut, varje timma som blir till dagar så kommer vi oss själva närmare och närmare. Att ge sig själv den tid som man behöver, att gå varsamt fram, uppleva och känna allt det som var och en av oss är. 

Då vi lever i en föränderlig tid och värld precis som årstiderna, vilka skiftar, likaså gör du och jag.  Vi är inte dom samma hela tiden, vi föds och vi går igenom olika faser i livet. Vi går igenom olika relationer i våra liv och inget kan vara detsamma för allt och alla är i förändring. Om vi hela tiden vill kontrollera saker för att de skall fortsätta vara på samma sätt och om vi hela tiden kämpar emot förändring så kommer vi längre och längre från oss själva och livets flöde, vilket gör att det tillslut uppstår splittring. Vi glider ifrån oss själva och det blir en separation från jorden och allt som hon förmedlar till oss, vi behöver livets alla faser, vi behöver blomma och vi behöver återhämtning. När vi då omfamnar oss själva och förändringar som sker så finner vi tryggheten inom oss och vi har tillit till det okända, Vi befinner oss här och nu, Vi njuter av livet!


Marken som vi går på är marken för omtanke och värme, för kärleken själv, ju mer vi accepterar oss själva, desto mer hela blir vi. Den villkorslösa kärleken, vi öppnar vårt hjärta för medkänsla till oss själva och allt levande!


Känner du att detta kallar på dig?

Du är välkommen att boka ett mentorskap där vi träffas 5 gånger och varje tillfälle är 90 min och du får:

 • vägledande samtal där du får sätta ord på det som du känner
 • 1 st Aura-Soma balansolja som innehåller naturens fantastiska essens i form av örter, blommor, kristaller, vatten och olja. Du applicerar oljan på din kropp och det uppstår vibrationer och cellerna startar att vibrera. Det är information som går in kroppen vilket gör att du blir mer klar, den helar och balanserar dig fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt.
 • meditationer med Aura-Soma  där vi använder tre olika quintessenser med mästarna Lady Nada, Lady Portia och Pallas Athena de hjälper oss att lyssna, sluta döma oss själva och att lyfta fram oss själva genom att skapa vårt kreativa uttryck i skönhet. Dessa tillsammans med trummans rytmiska toner hjälper dig att släppa taget om tankar, frigöra blockeringar, bara vara och finna inre lugn.
 • ta emot den 13:e riten i Munay-Ki: The right of the womb. Det finns en släktlinje med kvinnor som befriade sig från lidande. Denna släkt av kvinnor vill att vi skall komma ihåg: Livmodern är ingen plats för att lagra rädsla och smärta; Livmodern är en plats för att skapa och föda liv. Djungelns feminina ande påminner oss om denna enkla vitala sanning. Så dessa kvinnor delar med sig av sin medicin, den 13:e riten i Munay-Ki, Livmodern

Din Investering är: 3300 kr ingår 1 balansolja värd 415 kr och möjlighet till att dela upp betalningen finns

När jag håller Yoniverse i grupp så finner du dem under kalender